Economia 2 batx

Páginas: 4 (801 palabras) Publicado: 20 de febrero de 2015
ACTIVITATS
1. Explica en què consisteixen els principals objectius de la direcció de la producció(1,5 punts)
-Els principals objectius de la direcció de la producció son els següents:PRODUCTIVITAT: Consisteix en conseguir la màxima producció utilitzant el minim de factors.
QUALITAT: Consisteix en obtenir un nivell de qualitat alt, un objectiu cada vegada mès important, la qualitat es potdeterminar en un ventall molt ampli d'aspectes, desde el producte mateix, el procés o el respecte al medi ambient.
FIABILITAT: El sistema de producció no pot patir interrupcions imprevistes, per talde realitzar la demanda en el temps pactat , la gestió dels inventaris es un dels aspectes de la fiabilitat.
ADAPTABILITAT: Els canvis en l’entorn fan variar les condicions en les quals l’empresadesenvolupa la seva activitat. L’empresa ha de disposar de la capacitat d’adaptaci—ó necessaˆria per a fer-hi front, per exemple, a un augment de la demanda.


2. Explica els tres nivells deplanificació de la producció (1,5 punts)

PLA ESTRATÈGIC DE L'EMPRESA: És un estudi a llarg termini sobre els objectius de l'empresa, la capacitat productiva necessària i els plans d'inversió per a laproducció, en aquest estudi es determinen per exemple, la localització de l'empresa i la seva capacitat productiva màxima.


PLA MESTRE DE PRODUCCIÓ: Es tracten les possibles variacions de la demanda iels costos dels factors producius, estructuració de necesitats que es donaran en l'area de producció com per exemple; les necessitats de materials o de mà d'obra.


PROGRAMACIÓ DE LA PRODUCCIÓ:Determinació de ñes prdres de producció a curt termini, definició de les tasques concretes qye es faran o lla distribució de recursos entre els diversos productes o els diferents projectes de l'empresa.Aquest sistema de planificació es complementa amb un sistema de control en dos àmbits que els explicare en els seguents dos punts:
• CONTROL OPERATIU DE LA PRODUCCIÓ: Una regulació de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tema 1 i 2 de economia 1 batx
  • 1 BATX. ECONOMIA DE L'EMPRESA. RESUMEN TEMAS 1-2
  • Vocabulario Inglés 2 Batx
  • Catalan 2 Batx.
  • Economia de la empresa 1er batx.
  • Economia 2
  • economia 2
  • ECONOMIA 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS