Economia de l'empresa

Páginas: 2 (275 palabras) Publicado: 26 de enero de 2014

2- Explica quina política de màrqueting s'aplica quan es modifica la forma de presentar un producte.

Les empreses s'han d'orientar al consumidor perquèdescobreixi noves necessitats, i han de presentar els productes que satisfaran els seus desitjos.

3- Què entens per producte diferenciat? Posa'n exemples que coneguis.El producte diferenciat és com el conjunt de béns que són resultat de variar un o més atributs d'un producte, de tal manera que el consumidor el pot percebre com unacosa nova i diferent.

Per exemple hi ha una classe de bolis que tenen una goma per borrar el que hi ha escrit. Els cotxes que aparquen sols, etc.

4- Descriu lesfases del cicle de vida d'un producte i dibuixa'n la funció de vendes.

· Etapa d'introducció o llançament: la sortida al mercat d'un nou producte. Com que elproducte és desconegut per la major part del públic, les vendes en aquesta etapa són baixes i el seu creixement és lent.

· Etapa de creixement : el producte comença a serconegut i les vendes experimenten un fort creixement. En aquest moment la publicitat deixa de ser informativa i esdevé persuasiva.

· Etapa de maduresa : En aquestafase la velocitat de creixement de les vendes comença a estabilitzar-se. Les vendes es mantenen durant algun temps. La publicitat busca nous consumidors. S'intentasegmentar el mercat per aconseguir nous clients amb arguments cada cop més sofisticats.

· Etapa de declinació o saturació : Les vendes en aquesta fase cauen de maneraconsiderable. En aquest darrer cas, ha d'intentar no perjudicar ni els clients ni la imatge de l'empresa, ni tampoc no ha de deixar forats per a la competència.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Economia de l'empresa
  • Economia de l'empresa
  • Economia de l'empresa pau
  • Economia de l'empresa 2n batxillerat apunts
  • Economia de l’empresa
  • Economia de l'empresa segon de batxiller, tema 1
  • Economia de l'empresa BTX 1
  • Fonaments economia de l'empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS