Educacio fisica

Páginas: 2 (458 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2013
1. Agafa una activitat física o esportiva, defineix-la, analitza-la i classifica-la segons el contingut del tema 1(activitats fisicoesportives).
Ciclisme: Es pot fer en competició i en tempslliure. Es classifica en esport de natura de medi terrestre. Si el ciclisme ho fas en el temps lliure no fa falta tàctica ni tècnica però si que necessites condició física per aguantar mes. Si ho fas entemps lliure el espai es pot fer en la natura, el temps pot fer les hores que aguantis i no hi ha normes. Es un model narcisista.
2. Selecciona un esport i fes un quadre o un esquema amb tots elselements, que el configuressin: reglament, tècnica, tàctica, condició física i el factor psicològic.
Elements.
Futbol.
Reglament.
Es juga amb 10 jugadors mes el porter en cada equip.
Terreny dejoc: El futbol es juga a un terreny de gespa natural o artificial de forma rectangular. Les dimensions permeses del camp són de 90 a 120 metres de llargada per 45 a 90 metres d'amplada, encara que esrecomana per a partits internacionals les dimensions d'entre 100 i 110 metres de llargada per 64 a 75 metres d'amplada.
Durada: Son dos parts de 45 minuts amb un descans de 15 minuts, al final decada part l’àrbitre pot decidir si fica uns minuts mes. Si al final de partit s’arriba en un empat se’n van a la prorroga i si segueixen empat se’n van a penals.
Normativa: -es poden fer moltes falta il’àrbitre veien com a sigut la falta o agressió et pot treure la targeta vermella o groga i tirar o una falta o si estàs dins de la àrea de penal un penal.
Tècnica.
La tècnica seria les jugades ambla pilota, els passes, corners i faltes.
Tàctica
La tàctica serien les jugades, les alineacions, la comunicació entre els jugadors i jugades amb pilota parada.
Condició física.
Condició físicaaeròbica:
Crea una bona capacitat cardiovascular i enforteix els músculs i tendons.
Permet als jugadors córrer a pas ferm sense incórrer en falta d'oxigen, que els fa cansar realment i no poden...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Educacio fisica
  • Educació Fisica
  • EDUCACIÓ FISICA
  • educacio fisica
  • Educacio Fisica
  • Educacio fisica
  • La Educacio Fisica
  • EDUCACIÓ FISICA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS