Educació Física Aerobic

Páginas: 3 (540 palabras) Publicado: 12 de junio de 2012
TREBALL



D’EDUCACIÓ



FÍSICA


[pic]
L'aeròbic és una modalitat de gimnàstica sueca amb acompanyament musical que consisteix en una sèrie d'exercicis que faciliten l'oxigenació delspulmons i el bon funcionament del sistema cardiovascular. És una activitat física que es fa en grup , es fan estiraments , exercicis amb corda i d’altres seguint, el ritme de la música .
L’aeròbic ésun tipus d'esport eficaç que es realitza al so de la música. A més d'augmentar l'energia, s'entrena la força, la flexibilitat, la coordinació, i el tacte. L'aeròbic ha estat i continua sent moltpopular entre les dones, encara que cada vegada hi ha més homes que el practiquen, deixant de banda el tòpic sobre que és un esport de dones. El ritme de les sessions d'aeròbic varia en funció de l'edat delpúblic que ho practica. Les cançons utilitzades en cada sessió marquen la intensitat en cada moment de la classe. L'aeròbic és una forma d'exercici aeròbic, però no l'únic ja que hi ha altresmodalitats d'aquest esport com la practicada en el medi aquàtic aqua-aeròbic la combinació d'exercicis aeròbics amb tonificació dels músculs, també anomenat body power.
[pic][pic]
És una sessió de ballcoreografiada amb la millor música i els millors moviments del moment.
És un entrenament cardiovascular divertit per a aquells a qui els apassiona el moviment. Crema calories, millora el nivell de formafísica i ajuda a ballar millor,en música que ofereix benestar tant físic com mental. Després de la diversió pròpia del ball al ritme de la música més actual, la intensitat de la classe disminueixprogressivament per permetre una recuperació parcial que després desapareix per incrementar la intensitat novament i iniciar un segon pic d'entrenament.

Finalment es realitza un refredament sensedeixar de ballar, però al ritme d'una melodia relaxant que inclou estiraments.
EXERCICIS
He decidit mesclar dos estils diferents per a tonificar el meu cos.A partir d’ells he creat un calfament bàsic...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Educació Física
  • Educacio fisica
  • Educació Fisica
  • Educacio Fisica
  • educacio fisica
  • EDUCACIÓ FISICA
  • La Educacio Fisica
  • EDUCACIÓ FISICA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS