Ejemplo De Carta De Presentación

Páginas: 3 (577 palabras) Publicado: 10 de abril de 2012
1. Queda reflectit això a la pel·lícula el fet de casar nenes amb homes grans i la de recloure les dones en ashrams? A banda de les creences religioses, creus que hi ha altres tipus de motius(econòmics, de gènere, etc.) que expliquin aquesta tradició? Quins?
R/ Sí, per exemple la simple raó de que així les famílies tenen una boca menys per alimentar, per tant gasten menys diners o potserdisposen d’una habitació més, en definitiva menys problemes.

2. Et sembla que les vídues accepten la seva condició? Per què? Com manté l’autoritat la cap de la comunitat?
R/ A les joves imagino queels hi costa assimilar-ho, però al final s'acaben acostumant. El cap de la comunitat manté l'autoritat gràcies a que això ja és una tradició molt antiga.

3. En aquella època, quina era la situacióde la dona en la societat anglesa?
R/ En aquella època la dona anglesa tenia molts més drets que les de la Índia. Després de ser viuda, fins i tot podia arribar a casar-se un altre cop.

4. Comes valoraria la situació que ens mostra la pel·lícula des d’un punt de vista etnocèntric occidental? I des del punt de vista del relativisme cultural? I tu com la valores? Per què?
R/ Des del puntde vista etnocèntric occidental es valora com si els costums de l'Índia siguin primitius i antiquats.

Des del punt de vista del relativisme cultural es valora com que els costums de l'Índia estanbe per que son els únics que coneixen o no jutgen els altres.

5. Creus que el fet que la directora i guionista sigui índia dóna un valor especial a la crítica que es fa a la pel·lícula? Per què?R/ No, jo crec que és el mateix que la directora sigui india o no, segurament el contingut de la pel·lícula seguiria sent el mateix.

6. Consideres que la situació de les vídues índies vacontra els drets humans? Ho veu així la població índia? Creus que les institucions internacionals haurien de fer alguna cosa per canviar aquesta situació?
R/ Si, una persona que sigui obligada a estar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ejemplo de carta de presentacion
  • Carta de Presentación + Ejemplo
  • Ejemplo de carta de presentacion
  • Ejemplos De Carta De Presentacion
  • Ejemplo Carta de Presentación
  • Ejemplo De Cartas De Presentacion
  • ejemplo carta presentacion
  • Ejemplo De Carta De Presentación

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS