el basquet

Páginas: 2 (339 palabras) Publicado: 4 de octubre de 2014
EL BÀSQUET





RODA MANRESANA

DURADA: 10 min
PROPOSIT: Màxim nivell de concentració, millora el físic i la velocitat.
Es col·loquen tres files al llarg de la pista i una amb lapilota a la línia de fons. Qui té la pilota la passa a la primera fila i corre fins l’altre cistella mentrestant la primera fila passa la pilota successivament fins arribar a l’última que ésl’encarregada de passar la pilota a la persona que ha corregut fins a cistella per tal que aquesta tiri. I es repeteix el mateix per l’altra banda de la pista.









QUATRE CANTONADESDURADA: 10 min
PROPOSIT: Treballar la recuperació defensiva i les ajudes.



Dividim la classe en quatre grups, cadascun es col·loca en una mitja pista . Cada grup es situa al voltant de lamitja pista fent un quadrat amb diferents persones a cada cantonada. Una de les persones que està a la línia de fons passa la pilota en el sentit contrari a les agulles del rellotge. Un coppassada la pilota va a defensar a la persona que té en diagonal i la pilota rota fins a arribar a l’últim jugador i fan el mateix per acabar jugant un 2 x 2.



FLETXA DE TIR
DURADA: 10 minPROPOSIT: Millora l’agilitat i el llançament a cistella.



Seguim amb els mateixos quatre grups. Cadascun es col·loca a línia de triple amb una pilota per a cada jugador exceptuant elprimer. Aquest talla cap a cistella (fent una finta) i s’obre cap a una banda per rebre la pilota de la següent persona de la fila i llença. Aquest pas es repeteix successivament per cada jugadoralternant la banda.




PARTIT
DURADA: 20 min
PROPOSIT: Posar en pràctica tot el que s’ha après.




A cada pista es juga un partit amb els grups que es troben a cada meitat pista contraels de l’altra. Com a norma per poder llençar i que la cistella conti al marcador la pilota haurà de ser tocada per tots els jugadors, menys si és un contraatac molt ràpid.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • basquet
  • basquet
  • Basquet
  • Basquet
  • El basquet
  • basquet
  • Basquet
  • basquet

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS