El cafe de la marina 1r ACTE

Páginas: 4 (884 palabras) Publicado: 12 de enero de 2014

1

La primera escena comença amb Rafael, Baldiri, Gallaret, Antonet i Moreno jugant a cartes al cafè. També apareixen els altres que es troben allà i parlen del seu dia a dia, les cartes i de laseva professió.

2.
Libori parla de la seva filla petita i del seu promès amb Salvadora. Després, aquesta pregunta per la seva altra filla i Libori diu que vol fer veure que està feliç i preparael casament de la seva germana. Parlen de l’amant de Caterina, que la va abandonar.

3.

Entren Rosa, Gracieta i Maria. Homes i dones parlen i bromegen.

4
Queden (segueixen) al cafè Libori,Moreno, les tres noies i Rufí adormit a un racó. Moreno li tira les cartes a Rosa i li parla del seu futur fill fent broma ja que Rosa es casa a l’endemà. Rosa diu que està contenta a mitges.

5Rufina entra al bar i desperta al seu marit. Quan Rufí és despert ella renya a Libori. Libori diu que si no existís aquest cafè no farien res, que els homes moririen de fàstic i ho pagarien amb lesdones.

6
Entra Caterina i Rufina diu a les noies que es casin i es fica amb elles. Libori s’enfada ja que s’està ficant amb la seva família però Rufina continua queixant-se i parlant fins que ellai el seu marit paguen i marxen.

7
Libori i Caterina es queixen de Rufina.

8
Les quatre noies estan cosint i parlen dels marits i del casament: Caterina diu que ella és la gran i que ha decuidar del pare i fer-se càrrec del cafè. Rosa canvia de tema i diu que li agradaria tenir un fill i que s’estima al seu home i que vol que el seu fill sigui com ell. Caterina descriu la vida de casada iamb fills com una cosa meravellosa.

9
Entra Rafel, el futur marit de Rosa, parlen del casament i Rafel diu que estima a Rosa, que no és com altres. Caterina plora i Rafel i Rosa marxenbromejant.

10
Caterina parla de que li sap greu separar-se de Rosa ja que es sentirà sola. Parla de la seva soledat, de la seva rutina al cafè, de com cada nit dorm sola i de com no es sent estimada per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El cafè de la Marina-Acte primer
  • Resum 'El cafè de la Marina' 2n acte
  • Resum del Cafè de la Marina 1er Acte
  • RESUM CAFE DE LA MARINA ACTE I
  • el cafe de la marina
  • El cafe de la marina
  • cafe de la marina
  • Cafe de la Marina

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS