El club de los poetas muertos

Páginas: 7 (1647 palabras) Publicado: 6 de marzo de 2014
TREBALL DE LA PEL·LÍCULA
‘’EL CLUB DE LOS POETAS MUERTOS’’

1. Fes-me un resum de la pel·lícula (No més de 10 línies)
És la història d’un grup d’alumnes d’un col·legi privat de molt de prestigi. Arriba un professor nou anomenat Keating, que canvia radicalment la forma d’ensenyança que estava implantada en aquell centre. Ell vol que aprenguin a pensar per ells mateixos, els obri la ment.Aquest grup d’alumnes començen ‘El club dels poetes morts’, que descubreixen gràcies a que el senyor Keating al seus temps d’estudiant hi formava part.
En especial es centra en un alumne, Neil Perry, que vol ser actor però el seu pare no ho consenteix. El senyor Keating l’anima a anar en contra del seu pare, amb la conseqüència de que el seu pare el treu del col·legi, amb la cual tragèdia, Neil essuicida. El senyor Keating és acusat de la causa del seu suicidi, però els seus alumnes el suporten.

2. Descriu els principals personatges (el professor Keating, el director de l’escola, el pare del protagonista, Neil Perry, Todd Anderson, Knox Overstreet, Charlie Dalton, Richard Cameron)
Keating: un ex alumne d’aquest col·lègi privat, el qual fa classes amb una form d’ensenyar contrària a lapolítica de la institució, la qual cosa el causarà problemes encara que estigui suportat pel seus alumnes. El seu lema es Carpe Diem, qual frase no para de repetir.
Creu en que les persones han de saber pensar per elles matèixes, han de tenir ganes de viure seguint els seus somnis.
Director de l’escola: exigeix exstrictament que es compleixin les normes del centre, les quals van en contra deles del professor Keating, el qual intentarà de qualsevol forma expulsar-lo del centre, i que finalment ho aconsseguirà.
Pare del protagonista: un home dictador amb el seu fill, que vol que sigui metge ignorant el que ell vol, ja que sols l’importa el que pot pensar la gent d’ell i de la seva familia, comportant-se com un egoísta.
Neil Perry: un jove amb somnis, que el que vol es arribar a seractor encara que el seu pare estiga en contra. A causa de la pressió que sofreix, i com el tracta el seu pare després d’enterarse’n de que havia estat a una actuació teatral, acaba suicidant-se.
Todd Anderson: un noi molt tímid, que gràcies a la confiança que li aporten els seus companys i, com no, el professor Keating, s’integra al club dels poetes morts sense problemes. Poc a poc la seva timidesaes va esfumant i es sent mes segur amb ell mateix i el que l’envolta. El seu germà gran, va ser un dels millors estudiants del centre.
Knox Overstreet: un alumne poc decidit en la vida, que s’enamora d’una noia la qual ja te parella, però ell igualment lluita per ella, ja que era el seu primer amor. Finalment, aconseguiex el que volia, una cita amb ella.
Charlie Dalton: Suporta l’idea de que alcol·legi hi te que haver també noies. Intenta imposar la seva postura, encara que això l’hi ocasioni problemes i acabi expulsat. No aconsegueix que es cumpleixi, però si consegueix el respecte i la confiança dels seus amics.
Richard Cameron: és un noi més insecur, traidor del club, els delata al director ja que està en contra de l’ideología del club i del senyor Keating.
3. Què creus tu quesignifica per aquests al·lots el ‘’Club de los poetas muertos’’?
Jo crec que el ‘’Club de los poetas muertos’’ per a ells es un mètode d’escapar un poc de la doctrina que els impossa l’institut. De poder viure, pensar com volen, sentir el que volen, viure la poesía i tot el que transmet. D’alguna forma els uneix, els fa sentir que tenen algu important, una cosa amb la que se revelan en contra del queels impossa, que no creuen just de cap de les maneres.
4. Quin siginifcat té la frase CARPE DIEM?
Viu el moment. El senyor Keating ho repeteix continuament, i seguidament ho fan els alumnes. Els ajuda a creure als seus somnis, a fer el que de veritat senten, el que volen, cosa que va en contra de tot el que els hi havien ensenyat a les seves families i a l’escolta mateix.
5. Per què el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el club de los poetas muertos
  • El Club De Los Poetas Muertos
  • El Club De Los Poetas Muertos
  • Informe de el club de los poetas muertos
  • El Club De Los Poetas Muertos
  • Club De Los Poetas Muertos
  • "El Club de los Poetas Muertos".
  • El Club De Los Poetas Muertos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS