El curiós incident...

Páginas: 6 (1368 palabras) Publicado: 27 de enero de 2012
El curiós incident del gos a mitja nit:

-PERSONATGES
-Christopher: és el protagonista del llibre. És un noi de 15 anys autista. Molt intel.ligent, extremadament llest, apassionat per les matemàtiques, i pels nombres primers.
És un noi solitari, sense mare, el va abandonar a ell i el seu pare quan era petit. Té moltes manies; odia el groc, el marró o que el toquin. Diu 5 cotxes vermells fanun súper bon dia, però que 4 cotxes grocs seguits fan un dia negre. No suporta barejar el menjar, si un aliment toca un altre en el plat allò ja no s’ho menja. No li agrada que el toquin. Xiscla quan esta enfadat o desconcertat. No li agrada estar en llocs molt petits amb altres persones. En sap molt de mates però no entén els acudit o les frases fetes. Mai diu mentides, sinó veritats a mitges.-Ed. Boone: És el pare d’en Christopher. Treballa reparant calderes i mantinguent sistemes de calefacció.És un home que té molta paciència, sobre tot amb en Christopher, tot i que a vegades s’enfada fàcilment.
-La mare: Era una dona baixeta que feia bona olor. I a vegades portava una cotilla rosa amb una cremallera al davant que tenia una etiqueta minúscula al pit esquerre que deia Berghaus.
EnChristopher es pensa que està morta fins que un dia descobreix unes cartes seves, llavors allà Londres veu que es una dona molt carinyosa, i li explica que va marxar perquè va veure que allà ella no feia res, perquè tot el dia s’enfadaven i s’entenia millor amb el pare que amb ella, encara que el volgués un munt.
-Siobhan: És la tutora d’en Christopher, també és la seva única amistat. Té elscabells rossos i llargs i porta unes ulleres de plàstic verd. Té molta paciència amb en Christopher i sempre l’ajuda.
-Senyor Jeavors: És el psicòleg de l’escola, fa olor de sabó i porta unes sabates marrons, cadascuna de les quals té, aproximadament, 60 forats circulars minúsculs.
-Senyora Shears: Veïna d’en Christopher, i amiga del seu pare. Ara viu sola, ja que el seu marit la va abandonar. Portales ungles dels peus pintades de color rosa brillant, i en el moment que la descriuen anava amb pijama i no portava calçat.
-Senyor Shears: El seu nom és Roger. Estava casat amb la senyora Shears però s’entenia amb la mare d’en Christopher, un dia li va proposar de marxar junts i ella va acceptar, desde llavors han viscut junts a Londres fins que un dia és van enfedar i la mare d'en Christopher vatornar amb en Christopher cap a Swindon.
-Senyora Alexander: veïna vella d'en Christopher, és una dona gran i molt amable.

Rhodri: És amic del pare d’en Christopher i treballen junts. Portava una granota blanca tota plena de taques i un anell d‘or al dit del mig de la mà esquerra i feia olor d’una cosa que no s’especifica, però diu que el seu pare sovint la fa.
A en Christopher no liagradava perquè sempre es reia d’ell pregunta-li operacions difícils.
Senyora Forbers: És professora de l’escola. I dona del Reverend Peters Porta pantalons de xandall perquè diu que són més còmodes que els pantalons normals. I té una cama lleugerament més curta que l’altra perquè va tenir un accident de moto.
Reverend Peters: És l’home de la senyora Forbers. A vegades quan pensa fa un soroll estranyamb la boca, com si fes petar la llengua. I fuma cigarrets i l’alè li fa pudor de tabac, i això a en Christopher no li agrada.

-HISTÒRIA

L’història comença quan en Christopher es troba a en Wellington, gos de la senyora Shears estirat en terra en el jardí de la en el jardí d’ella. Estava en terra amb una forca clavada, estava mort. Va estar abraçant el gos 4 minuts i va arribar la senyoraShears que li cridava que havia fet amb el seu gos, ell es va tapar les orelles, va tancar els ulls i va deixar caure a la gespa.

Llavors va arribar la policia, una dona acompanyà a la senyora Shears a casa i un altre policia va preguntar a en Christopher que ha passat, però com li va fer tantes preguntes va fer un gemec i el policia el va posar dret i ell li va pegar. El policia li va mandar al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Curiós Incident Del Gos A Mitjanit
  • El curios incident del gos a mitjanit
  • El curiós incident del gos a mitja nit
  • Curios incident del gos a mitjanit
  • El Curiós Incident Del Gos A Mitjanit
  • El curiós incident del gos a mitjanit
  • el curiós incident del gos a mitjanit
  • El Curi S Incident Del Gos A Mitjanit

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS