EL INDOMABLE WILL HUNTIG

Páginas: 6 (1334 palabras) Publicado: 28 de septiembre de 2015



















TREBALL:
1.L'idea principal de la pel·lícula tracta sobre les emocions i la relació que s'estableix entre psicòleg i pacient, en la qual Sean (psicòleg) intenta despertar les grans capacitats que posseeix en Will (pacient) les quals es veuen eclipsades per el seu passat i les dificultats en la seva infància.
2. Jo crec que l'ensenyament principal de la pel·lícula és lasuperació, ja que en Will tot i passar per una dura infància va seguir estudiant encara que després acabes treballant com a personal de la neteja les seves qualitats no van passar desapercebudes.
Un altre molt important és no deixar-nos trepitjar per els altres i prendre les nostres pròpies decisions a la vida.

3.Anàlisis del personatge Will Hunting
3.1. A l'inici de la pel·lícula en Will és un noirebel que li agrada anar de bars amb els seus amics a buscar baralles. Comença treballant com a personal de la neteja en una de les Universitats més prestigioses del país , sense metes ni aficions i amb uns amics que l'únic que li creen són problemes.
3.2. Al final de la pel·lícula en Will aconsegueix obrir els ulls i donar-se compte de les grans qualitats i oportunitats que desaprofitava, i mirarmés per els demés en comptes d'ell mateix; millora la relació amb els seus amics i va en busca de la noi que li agrada que es troba a Califòrnia.
3.3. Un dels factors principals que ha provocat el canvi personal a en Will va ser les xerrades que anava fent amb en John, ja que, ell va ser l’únic psiquiatre que va guanyar-se la seva confiança. Un altre factor que va ser molt important en el seu canviva ser la noia, ja que va aconseguir arribar al seu cor. I per acabar es podria dir que el seu millor amic també hi va ser important en aquest canvi, ja que va ser qui animava i li donava recolzament perquè deixes la feina d’obrer aprofites el do que tenia amb les matemàtiques.
4. Reflexiona sobre les següents seqüencies de la pel·lícula i comenta-les:
4.1. En John pretén que a traves de les sevessessions en Will pugui conèixer millor a si mateix, a diferencia dels primers psiquiatres no intenta canviar a en Will l'accepta tal i com es i intenta que ell també s'accepti tal i com és.
En aquest cas és molt important la confiança per poder transmetre aquesta en el pacient i que es senti recolzat, amb l'ajuda de la confiança en John ajuda a que el Will sigui més obert en les sevesemocions.

4.2.En Will és un noi orfe que va passar per varies famílies adoptives, en algunes va arribar a ser maltractat, per això en Will te dificultats per estimar i te por de deixar entrar en la seva vida a la noia per por que li tornin a fer mal. En aquest cas predominen emocions com la por, la desconfiança i la frustració.

4.3.En aquest cas jo penso igual que en John tot i que en Will presenta granscapacitats les seves decisions sempre tenen d'estar per sobre de les dels demés, i per molt intel·ligent o per molt que pugui aportar ell mateix és el que te de decidir la seva vida.

4.4. En Will és un noi que a patit molt tan a nivell emocional com personal i que te grans dificultats emocionals per entendre's tan així mateix com els altres. Tant que li és difícil deixar entrar a la seva núvia ala seva vida per por a que li faci mal. Per això quan tenen aquesta baralla en Will esclata i rebutja tota ajuda per part de la seva núvia.
4.5. Jo crec que és una decisió molt noble, i precisament en Will la pren perquè ell sempre a sigut molt desafortunat en la seva vida i vol que persones com ell també siguin valorades en la societat.
4.6. Aquesta situació es deu a que en John està cansat del'actitud d'en Will. En John sobre personalment i li dona confiança a en Will perquè ell també pogués obrir-se als seus sentiments i experiències, ja no s'estableix una relació psiquiatre-pacient sinó entre dos amics i en John es sent dolgut per què en Will no es pren les teràpies seriosament sinó com un joc.
4.7. Els amics d'en Will són incondicionals perquè son les úniques persones que ha...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El indomable Will Hunting
  • El indomable Will Hunting
  • El indomable Will Hunting
  • El indomable Will Hunting
  • Informe El Indomable Will Hunting
  • Anàlisi de el indomable will hunting
  • Sobredotacion El Indomable Will Hunting
  • El indomable will hunting

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS