El Joc de Pensar Resumen

Páginas: 4 (809 palabras) Publicado: 29 de abril de 2014
El Joc de Pensar Ismael Gandia Ferrero

Capítol 9: La idea principal d’aquest capítol fa referencia a que pensar sobre les coses es necessari i molt important per a enriquir-nos i que tambépot ser curiós i divertit, ja que podem donar-nos conter de que no tots tenim la mateixa visió de les coses, per exemple, en el llibre a Marta li diuen en clase que els gossos veuen en blanc i negre, iella creu que les coses en realitat tenen colors, pero, qui te raó? Altra idea del capitol podriem dir que a vegades volem tindre la raó siga com siga encara que no tinguem arguments per arecolzar-la, en conclusió, el mon es vist per les persones desde diferents punts de vista, pero realment es podria dir que tots tenim la nostra propia raó. Jo crec que la realitat que deuriem considerar com avertadera es aquella que tots els éssers humans podem percebre amb els mitjans que tenim, ja que és la realitat a la que estem acostumats.

Capítol 10: Aquest capítol es centra principalment en lesfal·làcies i paradoxes, de les formes de dir alguna cosa i traure un partit significatiu d’eixa cosa a l’hora de ser interpretat per la gent, cosa que ens sol ocórrer en la vida quotidiana i que no ensadonem, aquest capítol t’ensenya unes bases per a analitzar més les paraules que diem o les que ens transmeten per a vore significats que ens puguen delatar o ens fagen sentir en una situaciócompromesa.

Capítol 11: En aquest capítol Marta es pregunta si hi ha algun ideal de bellesa que haja perdurat al llarg del temps i siga vàlid tant per a les persones com per a paisatges o objectes. Per acomençar, es planteja si existix un model de bellesa per a cada cosa, un animal, un edifici, un lloc etc.. Marta veu més bellesa en una Iglesia gòtica que en una romànica, o el mateix li passa a l’horade dir quina raça de gos es més bonica que altra, altra idea que es nomena es si podem educar el gust. Podem intentar-ho desarrollant allò que podríem nomenar com a percepció d’aspectes, hi ha que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen Cap. Doble Joc
  • Resumen por capítulos JOC BRUT (valenciano)
  • cuentos para pensar (resumen)
  • Pensar de forma imposible, resumen
  • La magia de pensar en grande resumen
  • Resumen de cuentos para pènsar
  • resumen el pensar de la arquitectura
  • resumen "pensar como geografo"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS