El Llegat D'Epicur

Páginas: 3 (658 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2013
El Llegat d'Epicur


L'aspecte més interessant de la seva filosofia moral de felicitat sense sofriment és la seva familiaritat. Detecto un hedonisme implicat en molts dels seus comentaris. Nopercebo que vostè estaria d'acord amb els cirenaics, els qui buscaven plaer personal sobre totes les coses, especialment plaers sensuals. Ells creien que cap benefici podria ser obtingut de la reflexiólògica o mental. L'única realitat cognoscible al cirenaicismo era reconeguda empíricament a través dels cinc sentits. Els emperadors romans, Tiberi i Calígula, van buscar aquesta realitat fins al'extrem. Els epicuris encara busquen el plaer, però reconeixen que la recerca incontrolada de plaer sovint porta a una disminució del plaer més tard en la vida. Ells es van fixar la meta de buscar el plaeramb moderació. També van reconèixer que el plaer pot ser assolit adquirint coneixement, una forma de plaer que els cirenaics van rebutjar.

Quan adolescent, Epicur llegia sovint els escrits deDemòcrit, un filòsof pre-socràtic i científic, que juntament amb Leucip, va formular una teoria de la naturalesa notablement similar a la de la ciència de principis del segle vint. En els segles tercer iquart abans de Crist, Demòcrit i Leucip descriure la naturalesa com composta d'àtoms, la unitat indivisible més petita de la matèria. Ells consideraven que tota la naturalesa estava composta d'àtoms od'espai vacu. Atès que aquests components fonamentals de la naturalesa han existit eternament, no existia cap necessitat d'incloure un concepte de Déu. Demòcrit va ser un materialista estricte, lafilosofia, desenvolupada de les seves teories científiques, paral•lela les opinions filosòfiques de la majoria dels científics d'avui.

Demòcrit va desenvolupar un conjunt molt elevat de regles per alcomportament humà, instant moderació en totes les coses, juntament amb el conrear la cultura com la manera més segura d'aconseguir la meta més important de la vida, és a dir, la felicitat.

Epicur...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Llegat clàssic
  • EL LLEGAT DELS OSSOS
  • Llegat de Roma a Hispania
  • Carta D'Epicur A Meneceu (Catalán)
  • Comentari del la Carta d'Epicur a Meneceu
  • Pensament d'Epicur
  • Llegat classic
  • El llegat de judes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS