el lol

Páginas: 7 (1653 palabras) Publicado: 18 de abril de 2013
llooooooooooooooooooooooooooooolasossoooooooooo OL (acrònim, també escrit lol o amb altres variacions) és una abreviatura usada en internet que significa, en anglès, "laughing out loud" o "laugh out loud", rient sonorament. Actualment, està molt estesa en altres formes de comunicació mediada per ordinador , i fins i tot cara a cara amb la comunicació. És una de les moltes sigles que s'usen perexpressar les reaccions corporals, en particular, el riure, com a text. S'utilitza principalment per riure's d'una imatge o un comentari graciós.
Altres abreviacions del mateix estil són: ROTFL o ROFL (Rolling On The Floor Laughing) "Rodolant pel terra rient"; BWL (Bursting With Laughting)"Rebentar de riure".
Ara per ara, les sigles utilitzades en via internet són cada cop més utilitzades; s'hancreat pàgines web sobre aquest terme i, vulgarment, verbs (lolejar) o noms en anglès (lolcats, loldogs...).
Algunes de les plataformes socials com per exemple Facebook, Tuenti, Twitter... Aquesta paraula pot ser utilitzada per expressar diferents situacions en la vida de una persona. Exemples: Et trobes en una situació molt graciosa, i et fa molta gracia, doncs pots utilitzar una forma molt simplede riure, el acrònim, LOL.
Depenent de la forma d'escriure aquest peculiar acrònim pot significar una cosa o una altra, hi ha un significat molt peculiar. El acrònim LOL si s'escriu LoL depenent de la persona pot pensar que significa League of Legends un joc d'ordinador.










































OL (acrònim, també escrit lol o ambaltres variacions) és una abreviatura usada en internet que significa, en anglès, "laughing out loud" o "laugh out loud", rient sonorament. Actualment, està molt estesa en altres formes de comunicació mediada per ordinador , i fins i tot cara a cara amb la comunicació. És una de les moltes sigles que s'usen per expressar les reaccions corporals, en particular, el riure, com a text. S'utilitzaprincipalment per riure's d'una imatge o un comentari graciós.
Altres abreviacions del mateix estil són: ROTFL o ROFL (Rolling On The Floor Laughing) "Rodolant pel terra rient"; BWL (Bursting With Laughting)"Rebentar de riure".
Ara per ara, les sigles utilitzades en via internet són cada cop més utilitzades; s'han creat pàgines web sobre aquest terme i, vulgarment, verbs (lolejar) o noms en anglès(lolcats, loldogs...).
Algunes de les plataformes socials com per exemple Facebook, Tuenti, Twitter... Aquesta paraula pot ser utilitzada per expressar diferents situacions en la vida de una persona. Exemples: Et trobes en una situació molt graciosa, i et fa molta gracia, doncs pots utilitzar una forma molt simple de riure, el acrònim, LOL.
Depenent de la forma d'escriure aquest peculiar acrònim potsignificar una cosa o una altra, hi ha un significat molt peculiar. El acrònim LOL si s'escriu LoL depenent de la persona pot pensar que significa League of Legends un joc d'ordinador.OL (acrònim, també escrit lol o amb altres variacions) és una abreviatura usada en internet que significa, en anglès, "laughing out loud" o "laugh out loud", rient sonorament. Actualment, està molt estesa en altresformes de comunicació mediada per ordinador , i fins i tot cara a cara amb la comunicació. És una de les moltes sigles que s'usen per expressar les reaccions corporals, en particular, el riure, com a text. S'utilitza principalment per riure's d'una imatge o un comentari graciós.
Altres abreviacions del mateix estil són: ROTFL o ROFL (Rolling On The Floor Laughing) "Rodolant pel terra rient"; BWL(Bursting With Laughting)"Rebentar de riure".
Ara per ara, les sigles utilitzades en via internet són cada cop més utilitzades; s'han creat pàgines web sobre aquest terme i, vulgarment, verbs (lolejar) o noms en anglès (lolcats, loldogs...).
Algunes de les plataformes socials com per exemple Facebook, Tuenti, Twitter... Aquesta paraula pot ser utilitzada per expressar diferents situacions en la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • lol lol lol lol
  • lol lol lol
  • lol lolo lola lolelo
  • LOL ES LOL OK LOL
  • LOL LOL Y MAS LOL
  • lol lol lol
  • lol lol lol
  • lol de lol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS