EL MAL

Páginas: 3 (549 palabras) Publicado: 20 de febrero de 2015
TREBALL DE LECTURA

EL MAL




















DESCRIPCIÓ DELS PERSONATGES

Eugeni Claver: És un periodista. És molt bona persona, i és molt amable amb la gent, ja que elsajuda si ho necessiten. També aquest personatge es troba un desgraciat ja que te mala sort en tot. I està separat de la seva dona.

Ricard Beltran: És una persona que li agrada molt el rock, i liagradaria ser una estrella de rock. També és un manifestant que els nazis el tiraren del seu pis ja que manifestava contra la violència i per això se’n va anar a viure amb Claver perquè li va salvar lavida.

Laia Claver: És un xica jove (filla de Eugeni Claver i la doctora Grau), que s’enfronta a canvis importantíssims en la seva vida i ha de prendre decisions. A Laia li agrada molt enviar correusals seus amics, sobretot a Juliet.

Doctora Grau: És una doctora que busca pistes sobre el assassinat que hi hagut a Londres. És la mare de Laia Claver i està separada del seu home Eugeni Claver.RESUM

El llibre tracta sobre un assassinat que passa en Londres, que tots acusen a un cantant famós de rock del grup “Nigth Knights” que es diu Ox Bruck, queaquest grup anava a tocar en un concert però per culpa del assassinat es va suspendre.
La doctora Grau es l’encarregada de buscar el real assassí de la xica que ha mort, però un dia el seu ex-marit,Eugeni Claver, li va tocar per telèfon per a dir-li que aniria a Londres per a investigar sobre l’assassinat i interrogar a Ox Bruck. Com anava allí a Londres li va dir que passaria a fer-los unavisita, però llogaria un pis per a quedar-se.
En arriba a Londres, va veure que hi havia una manifestació i Eugeni Claver s’amagà en un bar per a fugir de la batalla entre policies i manifestants. Alacabar-se la batalla, va eixir del bar i al carrer va veure que uns nazis tiraren fora d’un pis a un xic, i quina coincidència que era Ricard Beltran al que li havien encomanat anar a veure’l. Va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ESTA MAL
  • esto está mal
  • El mal
  • El mal
  • Que Fue Lo Malo
  • Mala
  • Que es el mal
  • Malos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS