El mejor desayuno

Páginas: 2 (285 palabras) Publicado: 25 de noviembre de 2013



Es compon principalment de arròs i blat. Es comercialitza principalment com un cereal baix en greix que es pot menjar per ajudar a perdre de pes.

Ingredients: Arròs,sucre, germen de blat desgreixada, SAL, fructosa xarop de blat de moro alt, sèrum, aroma de malt, caseïnat de calci.
VITAMINES I MINERALS: àcid ascòrbic (vitamina C), tocoferolacetat d'alfa (vitamina E), ferro reduït, niacinamida, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), riboflavina (vitamina B2), tiamina clorhidrat (vitamina B1),

No tenen una granquantitat de greixos, 0’5 g en 30g de la quantitat que es recomana menjar.
Tenen els hidrats de carboni com a nutrient majoritari, que procedeixen dels cereals (hidrats de carbonicomplexos, com el midó).
El contingut en proteïnes és de 15% de Kellogg's Special K. Són proteïnes de qualitat mitjana, deficitàries en l'aminoàcid essencial lisina però elslactis sí que en contenen, amb la qual cosa un desdejuni de cereals amb llet proporciona proteïnes completes.
Els valors de fibra són molt baixos, 2,6% de fibra. Hi ha dos tipusde fibra: la soluble, que predomina en els llegums, les verdures i les fruites, i la fibra insoluble, abundant en els cereals. Aquesta última té un efecte laxant més alt, però lasoluble és més polivalent: regula els nivells de colesterol i el trànsit intestinal i controla els nivells de sucre en la sang (molt interessant per a persones diabètiques). Lesdues mostres que afegeixen fibra ho fan en forma d'extracte de malt, una fibra soluble.








Relació saturat i insaturat

S/I= 0’2/0’3= 0’67
S=0’2
I=0’3



2200kcal = 100%
X= 20% X= 2200·20/100= 440 kcal en pa.

243’5 kcal = 100 g pa
440= x? X= 440·100/243’5= 180’70 g de pa en el 20% de les 2200 kcal de la dieta.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Desayunos
  • Desayunos
  • Desayuno
  • Desayuno
  • DESAYUNOS
  • Desayunos
  • Desayunos
  • MI DESAYUNO

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS