El pp desde el punto de vista de las rrpp

Páginas: 6 (1444 palabras) Publicado: 19 de enero de 2012
Bloc1 i 2. Anàlisi del Candidat i del Partit
Mariano Rajoy y Bes, nascut a Santiago de Compostela el 27 de març de 1955, es un polític espanyol que actualment regenta el càrrec de president del Govern. Es també actual president del Partit Popular i va estar liderant l’oposició del Partit Socialista Espanyol durant la vuitena y novena legislatures. Ha sigut ministre en governs de José MaríaAznar y vicepresident el Executiu de 2000 a 2003.
Un candidat que sempre ha viscut a l’ombra del seu antecessor, José María Aznar i que sempre ha tingut una imatge (pels que no son seguidors) com l’etern perdedor. Però ara ha aconseguit canviar les coses i proclamar-se finalment com a president del govern. Finalment s’ha convertit en un líder d’opinió que ha transpassat fronteres i ha aconseguitconvèncer al indecís que era la millor opció per una Espanya amb poques, molt poques opcions de canvi. Un home fred i distant en tot el que compet a temes de comunicació, sempre reticent a parlar amb els mitjans i escuet en paraules, s’ha convertit en un prescriptor d’unes idees, d’una manera de fer. La manera de fer de la dreta espanyola, del Partit Popular.
El Partit Popular es un partitconservador, liberal i de centredreta espanyol que al 1989 va substituir a Alianza Popular. Es definit en els seus estatuts com “de centre reformista” i te més de 800.000 afiliats, essent el partit polític amb més militants d’Espanya. Entre els seus objectius es troba el progrés i la cohesió social, la modernització, solidaritat i la tolerància així com la igualtat d’oportunitats entre les persones.Defenen també la unitat nacional d’Espanya i es considera obertament a favor del projecte Europeu. Les seves visions econòmiques es caracteritzen per proposar dins d’una economia de mercat, una política econòmica centrada en el ciutadà l’inversor i l’emprenedor, mitjançant reformes que adaptin al país als canvis d’un món globalitzat. També defenen unes administracions públiques amb pressupostosequilibrats.
No es precisament un líder carismàtic com podria ser Joan Laporta, però és un home que ha sabut jugar les seves cartes, que no ha treballat en la oposició, amb mà ferma i això és una de les seves característiques com a polític. Discret i allunyat de tot el que pot ser l’esfera de la opinió pública s’ha treballat una imatge d’implacable home de ferro, però sense arribar a ser com la velladama. No es un mal horador tot i que deixa anar “coletillas” amb massa freqüència. La seva gestualitat es inflexible però no agresiva com podria denotar-se d’altres partits més radicals com per exemple aquí a Catalunya, Ciutadans encapçalat per Albert Rivera. El seu estil i presencia escència son correctes per la seva edat i segueix amb tota l’estètica que beu de la ideologia de centre dreta delpartit. L’escenografia pren importància, tot està calculat al màxim i pensat al màxim, cada detall compte, cada paraula, cada gest, una cobarta per exemple pot ser un detall, i els detalls a la llarga marquen la diferència.
Dins el món de la política podem distingir dos grans públics, com en la majoría de móns, del Públic Intern (totes les persones que formen part de la organització) i PúblicExtern, totes aquelles persones què és troben fora de la institució. El públic intern està format pels següents públics: ministres del Consejo i del Congreso Partidario, representants Provincials i Nacionals (diputats i senadors), els representants de les unitats bàsiques, els empleats administratius i els afiliats al partit. El públic extern està format pel públic que està a favor del partit, públicque està en contra i la societat en general.
Activitat del Partit en Campanya Electoral
Al llarg de la campanya electoral era pràcticament diària la presència en les principals publicacions Espanyoles, també gràcies a una bona gestió dels assessors dels partits polítics. Es comuniquen fets que poden ser noticiables i es treballa per aconseguir situar-los en la agenda setting dels mitjans....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Yo Desde El Punto De Vista De Freud
  • el yo desde el punto de vista de freud
  • El Yo Desde El Punto De Vista De Freud
  • El Yo Desde El Punto De Vista De Freud
  • yo desde el punto de vista yo
  • Desde el punto de vista ortográfico
  • El Yo Desde El Punto De Vista De Freud
  • El yo desde el punto de vista de Freud

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS