El Projecte Pret N Visitar Els Casos Tramitats Per L

Páginas: 3 (527 palabras) Publicado: 1 de septiembre de 2015







El projecte pretén visitar els casos tramitats per l'equip de la Dependència amb Pla Individual d'Atenció, on l'últim seguiment per part del professional de l'equip supera els dos anys i ambel recurs d'un Cuidador No Professional i que no tenen suport de cap Servei d'Atenció a Domicili ni extern (Centre de Dia o de Centre ocupacional.
L'inici es situa en el mes de març- abril per lasel.lecció dels casos i les visites es realitzen duran els mesos compresos entre maig i setembre inclosos.

Quan del departament de planificació ens passa les basses de dades, des de l'equip dedependència es revisa el llista per tal de filtrar tots els casos que des de que s'ha generat la base i fins al moment acutal han estat actualitzats EN EL SEU SEGUOIMENT O BE QUE ESTAN AGENDATS PER VALORACIÓDEL PROFESSIONAL EN UN PERÍODE PRÒXIm. Durant el mes d'abril, la Dependència analitza la base de dades inicial i filtrada per la Dependència, el total de casos que entra al SSAD susceptible de servisitats és de 837, dels quals 205 eren totalment desconeguts per l'equip de la dependència i 632 tramitats en el seu moment pel mateix equip.


CASOS SUSCEPTIBLES

Les dues primeres setmanes en queintervenen les gestores de SSAD, les tasques es centren en la validació dels casos a visitar, primer de consulta als professionals i desprès de consulta en l'aplicatiu i base de dades del SSAD.


Enaquesta primera batuda de dades, es detecten situacions on les dades informàtiques no responen a la realitat i es traslladen al departament de dependencies per tal que es pugui actualitzar les dadesdels seus registres. Son situacions de persones mortes, traslladades a altres domicilis, poblacions o ingressades en recursos definitius, entre altres












Motius de la NO realització de lesvisites per part de les gestores de SSAD

Visitats
551
 
 
 
 
No visitats
286
incidències
11
Trasllats temporals
8
 
 


Ingrés(CSS/Preso)
2
 
 


Intèrpret sords
1
 
 
S/Visita
275
Baixes
3
 
 ...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tarea Casos De Innovaci N En El Per
  • PROBLEMA ACTU L DE LA CORRUPCI N EN EL PER
  • Presentaci N Caso De Negocio Nestle Per Set14
  • l,ñ,l,l,
  • Els invertebrats per ha 1Eso
  • Caso: Pret a manger
  • Els Orígens De L' Església
  • ñ{l{lñ{l

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS