Elisabeth louise

Páginas: 11 (2645 palabras) Publicado: 2 de marzo de 2012
CRASH
9.01.2012

1.- Fes un resum personal de l'argument del film (mínim 10 línies).
Aquest film tracta sobre els conflictes de diferents persones a la ciutat de Los Angeles, que s'entrecreuen a través de diversos accidents que tenen com a subjecte principal el racisme, i no només entre les diferents races, també dins la mateixa.La història central que és presenta al començament del filmés la de dos joves negres que atraquen a Rick i Jean Cabot i s'enporten el seu cotxe. Ell és un fiscal del districte corrupte i ella una mestressa de casa, poc sociable, paranoïca i molt racista.Un altra de les històries, és la d'un policia racista, Matt Ryan “el gat vell”. Amb dues personalitats, en la part professional, viola la llei aprofitant-se del seu poder com a policía tocant d'una maneramolt inapropiada el cos d'una dona, Christine Thayer, elegant i rica davant del seu marit. Mentre que a la vida personal, ajuda diariament al seu pare, que té una malaltia terminal.Al final, la majoria d'aquests personatges sortirán d'aquesta col·lisió.
2.- Descriu el perfil moral de dos personatges antagònics del film (mínim 150 paraules).Manera de ser de dos persones ke siguin diferents id'actuar. (Un ravista i laltre no.) mnera de ser i de pensar. Ex: La dona del director de cine. No es racista- Jean Cabot. Explika primer una i despres laltre i despres ocmprar. 3.- Cita les diferents “colisions” del film que generen tensió i les causes que les poden haver provocat. 4.- De quina manera seria posible la resolució d'aquets conflictes? Fes una reflexió.
5.- Comenta i relaciona ambsituacions del film les següents frases:a) Res és el que semblaEn el moment que sen's presenta a l'home xinès a l'hospital, apareix la seva dona molt preocupada, ja que el seu marit ha sigut atropellat, sen's be al cap una sensació d'angustia i de pena, però en el moment en que ell, el xinès atropellat, li diu a la seva dona que si pot fer algo per ell, ella va a buscar-li la jaqueta i ell li diu quevagi a cobrar ràpidament un xec que conté uns diners probenents d'una furgoneta plena de personones Cambodianes i tailandesas. Per tant la bona imatge que teniem d'aquest pobre home desapareix al descobrir que trafica amb persones.
b) Ni el bueno es tan bueno ni el malo es tan maloEl policia corrupte, Matt Ryan “el gat vell” la primera impresió que tenim d'ell, és dolenta, ja que veïem que és unhome racista i que abusa de l'autoritat com a policia. Això ho veïem en el moment en què toca molt inapropiadament el cos de Christine Thayer, davant del seu marit. Seguidament torna a trobar-se-la en un accident, i actua com a un molt bon policia, ja que arrisca la seva vida per intentar salvar-la, i acava conseguint-ho. Ademés, Matt Ryan viu a diàri una vida cruel veient com el seu pare ho estàpassant fatal a causa de la seva terminant malaltia i ell no el pot ajudar. Podem dir que aquest personatge ha evolucionat positivament durant el film.c) El miedo repercute en nosotros distorsionando el modo en que percibimos el mundo que nos rodea.
La por fa que actuem d'una manera irracional i diferent a la nostra personalitat, com en el cas de l'home persa, què està enfadat amb el ferrater queli ha canviat la ferradura de la seva botiga. Com que l'home persa té por de tornar a ser engañat, agafa la pistola que li va comprar la seva filla i va directe a la casa de l'home negre, se'l troba i li explica el que li ha passat. La filla de l'home negre està veient aquesta discusió per la finestra i va corrents a salvar al seu pare ja que és ella qui porta el mantell invisible. En el momentque ella salta als braços del seu pare, l'home persa dispara. Les bales són de fogueix, per tant que la nena no mort. El pare, la mare quedan sorpresos, i el persa s'envà a casa seva tot decepcionat, arrepentint-se del que hauría pogut arribar a fer, i pensant en que la seva filla és un àngel de la guarda, ja que ha sigut ella qui va anar a comprar la pistola, i va comprar bales de fogueix.
d)...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Elisabeth
  • louis
  • louis
  • louis
  • Louis
  • Louise Hay
  • louis
  • Elisabeth Filpo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS