Els quatre espases

Páginas: 2 (483 palabras) Publicado: 25 de abril de 2015
Els quatre espases

10:30 p.m
En la ciutat de Ruleto per la nit, la banda de Jago estaven robant el menjar, les joies i tot peça de valor de una ciutana i quan va estar a punt de enportan-se-la aella també va aparéixer un jove de ropatges verds molt conegut per la zona.
Fugis per darrere!
La ciutana li va fer cas i es va amagar. Mentre estant, el jove va estar lluitant amb tota la banda de Jagofins que quedar guanyador.
Es… Es Lluis, el campio esquerrà! No vaig pensar que fora un xiquet…
Jago i la seua banda van ser derrotats. De sobte, aparegueren els cavallers de Ruleto, però una altravegada varen arribar tard. Lluis sempre actuava en solitari a pesat de que ell també era un cavaller i tenia que esperar ordres del Capità.
Cuantes vegades t’ho tinc que dir, LLuis? Ets un cavaller.TEns que ser prudent en els teus actes! No t’oblides de que tens companyers!
Mentres espere ordres, els malvats fan de les seues. No necesite cap companyer. Jo asoles puc resoldre qualsevol cosa quepasse per Ruleto!
11.30 p.m
El Capità, amb els seus homens, tornà al castell en dorna-li les noticies a la Princesa. Li va demanar a ella que li convença a LLuis de que canvie de actitud i siga mésprudent.
Lluis es el teu fill, i us sembleu molt. No et preocupes, Capità!
El Capità li va insistir que li convença i, finalment, li va donar les gracies amb cortesía a la Princesa i va abandonar la sala.Poc després va sortir, per darrere del tro on es sentava la Princesa i li va dir s’hi s’ha anat, i ella li va asentir. Ella li va començar a parlar del que havia dit son pare, però ell li va tallarla conversació amb una flor.
Pero mira, me’l han donat ahir.
Oh, moltes gracies (per interromper)!
Ultimament, estas tant ocupada que no pots ni sortir.
Ella li digue que mentre li portares flors escom si poguera vore tot Ruleto. De sobte, les doncelles de la Princesa els van interrompe dient que tenien que anar a la càmare d’oració.

Lluis, nosaltres nos aname a comprobar si la espasa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Els Quatre Pilars De L'Educació
  • Els quatre pals de sang
  • Quatro Chaves
  • Caso quatro
  • el quatre pilars
  • espas
  • Pr Les Quatre Grans Cròniques
  • El Misteri De Les Quatre Punyalades

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS