emmi pickler- breve biografia

Páginas: 2 (410 palabras) Publicado: 27 de febrero de 2014
 Emmi Pikler ( 9 de gener de 1902-6 de juny de 1984) va ser doctora formada a Viena. Es va instalar com a pediatra en Budapest, Hungría l'any 1930. La seva visió del nen petit- un esseractiu, competent, capaç de iniciativa- li porta a convenser a les familes del adecuat respecte al desenvolupament motor autònom i de la importància de una activitat auto-induida i conduida per el propinen.
l'any 1946 es confia a Pikler la responsabilitat de una insitució de acollida per a nens orfes i abandonats en Budapest ( Anomenat l'insitut de Pikler). En la mateixa linia del seu treball ambles families, cerca el medi de afavorir als petits que es crien allà, una experiencia de vida preservi el seu desenvolupament i evitar les carencies dramàtiques que pot crear la ausencia de un llaçamb els pares.
En la casacuna del carrer loczy s'inicia així un metode original e innovador de ecarragar-se dels nen petits. sense cercar reproduir la relació maternal, permetran als nens establirvinles càlids amb les seves educadores, gracies a una atenció exclusiva oferida a cada un, i unes respostes adaptades exclusivament a les necessitats individuals.
Pikler estava convensuda de que eldesenvolupament del motor es espontàni, i asegurava que, si se'ls hi proporciona certes condicions, els nens aconsegueixen per els mateixos el desenvolupament motor adequat. l'adult no "ensenya" movimentsni ajudes, i els nens es mouen per la seva propia iniciatvia i curiositat, amb aquest sentit el nen a de ser completament lliure, sota supervició de l'adult.
Nombroses investigacions han estat i sónencara duites a terme per el equip de Lóczy. Emmi Pikler ha dirigit fins al 1979 el Institut que du ara el seu nom.
Va morir l'any 1979. i avui mes de cent anys després del seu naixement, l'institutPikler continua acollint nens amb la mateixa precupació pel seu benestar, amb la mateixa voluntat de oferir a cada un dells allò que necessita. El model educatiu de Lóczy es un referent per a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • instituto loczy y emmi pickler
  • Emmi pickler
  • Kant breve biografía
  • Breve biografía de karl marx
  • Biografía Breve de Tales de Mileto
  • Toussaint Louverture (Biografía Breve)
  • Breve biografia de charles darwin
  • Breve Biografía De Sócrates

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS