empreses caracteristiques

Páginas: 6 (1370 palabras) Publicado: 30 de octubre de 2014
LLEIDA

ORIGEN
Manel Raventós, un cop va consolidar el cava al mercat, va adquirir 3.200 hectàrees de terres ermes a Lleida. D'aquesta manera va néixer Raimat, el segon gran projecte de la família Raventós. En aquells temps, la finca de Raimat era un desert desolat i pedregós amb un castell gairebé en ruïnes, i resultava del tot impossible pensar que
 ACTIVITAT
Aquesta empresa s’haconvertit en una de las bodegues de vins i caves més importants del sector amb una vinya única a Europa, amb vins de tot tipus.
LOCALITZACIÓ
Les característiques geològiques i climàtiques irrepetibles de Raimat formen part en l'origen de la qualitat especial que ofereixen els seus vins i del seu ben merescut prestigi.

ORIGEN
Urgell Ramadera S.A és una empresa constituïda el 18 /01/1980 a Juneda, Lleida . Va estar fundada per Josep Solé Farrán i actualment es dirigida per la familia Solé Bertran.
ACTIVITAT
Actualment és la empresa espanyola més gran productora de guatlles. La principal activitat és escorxadors i sales d’especejament per a la comercialització d’ aus de caça, guatlla, picantó, perdiu i ous de guatlla.
LOCALITZACIÓ
Esta localitzat a Juneda, localitat on vivia elfundador, esta localitzada allí ja que es un bon lloc per a la cria d’aquestes aus.

ORIGEN
És una empresa familar ubicada a Puigverd de Lleida,els seus inicis es remunten al 1970. En un principi la recollida de la fruita es feia directament al camió encarregat de dur-la al mercat;aquesta empresa familiar va anar evolucionant fins arribar als anys vuitanta, quan s'inaugurà la seu actual que haesdevingut un complex adaptat a les exigències actuals de control, conservació, envasament i transport que fan de Fruits Queralt l'empresa moderna i eficient que és ara.
ACTIVITAT
La principal activitat és la producció i comercialització de fruita ( cireres, albercocs, nectarines, pomes, peres..)
LOCALITZACIÓ
La diversitat de microclimes i de composicions de la terra, els fa productors d'una grangamma de fruites que permeten el subministrament continuat de fruita fresca durant aproximadament nou mesos de l'any.

ORIGEN
Els inicis es remunten a l’any 1959 quan un petit grup de persones de Guissona i la rodalia, acabades d'iniciar en l'activitat ramadera, van decidir constituir la Cooperativa Avícola de Guissona, que, amb el pas dels anys, ha donat lloc al Grup Alimentari Guissona.ACTIVITAT
La seva activitat és duu a terme tots els processos, des del naixement de les aus i el bestiar, passant per la fabricació dels pinsos, la cria i engreix dels animals, el sacrifici, la transformació i l’elaboració dels productes fins a la seva distribució i la venda directa mitjançant les botigues “bonÀrea”.
LOCALITZACIÓ
Està situada a Guissona perquè és el lloc on hi havia tots elselements necessaris per poder comercialitzar els productes.
TARRAGONA

ORIGEN
SCA va ser fundada el 1929 a través d'una fusió d'una desena d'empreses forestals sueques. I des de llavors ha evolucionat d'una empresa forestal pura a una empresa que també ofereix per a la cura personal i del teixit productes.
ACTIVITAT
La principal activitat és la fabricació d’articles de paper i cartó.
LOCALITZACIÓEstà localitzada a Puigpelat, ja què és una zona on hi ha una planta petrolifera.

ORIGEN
La construcció de les centrals nuclears Ascó I i Ascó II va durar més de 10 anys. El 1974 es va atorgar el permís de construcció a Ascó I i un any després a Ascó II. No va ser fins el mes de juny de 1983 que es va sincronitzar el reactor de la unitat 1 per primera vegada, si bé la seva operaciócomercial no va arribar fins el desembre de 1984.  Pertany a Endesa i Iberdrola.
ACTIVITAT
La principal activitat és la producció d'energia elèctrica d'origen nuclear .
LOCALITZACIÓ
Esta localitzada a la comarca de la Ribera d’Ebre (província de Tarragona), entre les localitats d’Ascó i Flix i al marge dret del riu Ebre. Esta localitzada aquí perque hi ha una planta petrolífera.

ORIGEN
L’any...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Característiques del Feixisme
  • Característiques del darwinisme
  • Característiques dels éssers vius
  • Caracteristiques Geografiques De La Meva Comarca
  • Característiques d'alguns poemes noucentistes
  • Característiques De L'Expressió I El Llenguatge
  • CARACTERISTIQUES ACERS
  • La Empresa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS