EN FLAMES

Páginas: 2 (329 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2015
EN FLAMES
A la primera part dels jocs de la fam la Katniss i en Peeta guanyen els jocs i desafien el capitoli. Es pensaven que tindrien una vida de somni però, el Capitoli estàenfadat amb ells per haver guanyat amb les baies verinoses. Durant alguns mesos, ells es dediquen a la seva gira de la victòria pels 12 districtes de tot Panem, durant la gira, són testimonisque els districtes es comencen a rebel · lar contra el Capitoli. El Capitoli augmenta la seguretat en tots els districtes, electrificant la tanca de la Costura, (part del districte 12,on abans vivia la Katniss).
El president es pensa que són els guanyadors qui han encès aquesta ‘’espurna’’ de la revolta.
Aquest any és la edició 75 dels jocs de la fam, i cada anyacabat en 5 fan una edició especial. Aquest any han decidit convocar un guanyador i una guanyadora de cada districte. Katniss sap que ella haurà de tornar als Jocs, perquè és l'únicavencedora del districte 12. A la collita, surt elegit Haymitch, però Peeta es presenta voluntari.
L’estilista Cinna havia preparat a Katniss per a les entrevistes però el president Snow lava obligar a portar un vestit de núvia, i durant l'entrevista, la Katnis gira i el vestit es crema i deixa veure un altre vestit sota , de plomes negres i ales blanques, com l'ocell dela revolta.
Els jocs, que aquesta vegada són en una illa, Katniss i Peeta es veuen obligats pel seu mentor, Haymitch, a aliar-se amb certs tributs. Al cap d'uns dies,. Rescaten laKatniss de la sorra. Llavors s'assabenta que hi havia un pla per fugir però ella ho desconeixia. Peeta no té la mateixa sort i és capturat pel Capitoli, igual que Johanna i Enobaria.Després rep una visita de Gale, quan van sent transportats amb l’avió. Aquest li comunica que la seva família està fora de perill, però el Districte 12 ha estat arrasat pel Capitoli.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Flama
  • flama
  • La flama
  • flaman
  • Ensayo a la flama
  • Penny flame
  • Ensayo A La Flama
  • Coloracion a la flama

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS