ENERGIES RENOVABLES

Páginas: 2 (429 palabras) Publicado: 10 de febrero de 2015
Solar. L’energia d’origen solar és neta, gratuïta i inesgotable. Es pot aprofitar amb plaques solars de silici, que generen electricitat directament o escalfant aigua. Té grans possibilitats defutur, però la radiació solar no és uniforme i l’electricitat no és emmagatzemable. De moment és poc rendible i necessita subvencions.


Eòlica. És la d’utilització més antiga: navegació, molins devent... Ara són els aerogeneradors els que generen electricitat. Però necessiten vent i alteren el paisatge.


Mareomotriu. Està menys desenvolupada, aprofita el moviment de les onades del mar o elmoviment de les marees. Requereix unes condicions costaneres molt especials.


Geotèrmica. Està limitada a les possibilitats geofísiques d’algunes zones. L’aigua calenta subterrània de terrenysvolcànics pot escalfar i generar electricitat. El cas més conegut és el d’Islàndia.


Biomassa. Els boscos i l’agricultura generen grans quantitats de residus orgànics, aquests es poden aprofitar com acombustible.

Solar. L’energia d’origen solar és neta, gratuïta i inesgotable. Es pot aprofitar amb plaques solars de silici, que generen electricitat directament o escalfant aigua. Té granspossibilitats de futur, però la radiació solar no és uniforme i l’electricitat no és emmagatzemable. De moment és poc rendible i necessita subvencions.


Eòlica. És la d’utilització més antiga: navegació,molins de vent... Ara són els aerogeneradors els que generen electricitat. Però necessiten vent i alteren el paisatge.


Mareomotriu. Està menys desenvolupada, aprofita el moviment de les onadesdel mar o el moviment de les marees. Requereix unes condicions costaneres molt especials.


Geotèrmica. Està limitada a les possibilitats geofísiques d’algunes zones. L’aigua calenta subterrània deterrenys volcànics pot escalfar i generar electricitat. El cas més conegut és el d’Islàndia.


Biomassa. Els boscos i l’agricultura generen grans quantitats de residus orgànics, aquests es poden...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Energías renovables Vs energías no renovables
  • ENERGIAS RENOVABLES VS ENERGIAS NO RENOVABLES
  • Energias Renovables Y No Renovables
  • Energia Renovable y no Renovable
  • Energias renovables y no renovables
  • energias renovables y no renovables
  • ENERGIA renovable Y NO renovable
  • Energia renovable y no renovable

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS