Entendre's amb la gent

Páginas: 3 (618 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2011
“L’ingredient més important en la fórmula de l’èxit és saber entendre’s amb la gent”
Theodore Roosevelt



Un dels principals factors que diferencien l'ésser humà delsdemés animals és la consciència de sí mateix. La capacitat d'establir una identitat i donar-li valor. Cada persona té una identitat, una personalitat diferent i, en el moment en el que aquestapersonalitat es creua amb una altra es crea una interacció social única i especial. Aquesta interacció pot ser condicionada per varis aspectes. La salut és un d’aquests, per aquest motiu, serà important quela persona tingui un bon estat de salut, per poder tenir una bona relació social.
Avui dia el concepte de salut és molt diferent al de fa uns anys. Definim com a salut: “Un estat de benestar completfísic, mental i social, tant dels individus com de les societats i comunitats.” Direm doncs, que les relacions socials són un aspecte molt important en la vida de les persones i les entendremcom a una necessitat bàsica. “ Tan el nadó acabat de néixer com el pastor que pastura 3 mesos sol per la muntanya necessiten relacionar-se, compartir, expressar emocions..”.
Diàriament, les persones esrelacionen amb altres persones i, sense adonar-se’n estableixen uns lligams socials amb aquestes que condicionen la seva manera de ser, de pensar i d’actuar. A l’hora de tenir una bona relació, lapersona ha d’actuar d’acord amb els seus interessos personals, expressar les seves emocions còmodament i exercir els seus drets personals respectant els dels altres. Tota relació socialté o ha de tenir com a base la personalitat de les dues persones, el respecte i l’acomodació d’una amb l’altre.
Moltes vegades es poden evitar possibles conflictes ocasionats per un mal entès. Lespersones tenim la capacitat innata d’interpretar el llenguatge no verbal. Amb uns simples moviments de l’altre persona, o una regulació diferent a l’habitual del to de veu, es pot percebre tota...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • AMB
  • entendre's a classe
  • gente
  • La gente
  • La Gente
  • Conoser Gente
  • Gente
  • Gente

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS