Eric John Ernest Hobsbawm

Páginas: 4 (823 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2014


Eric
Hobsbawn : Historia del segle xx












Nom: Ana
Cognom: MariaCurs: 1r B Bat.
Data: 18/11/2013Assigrantura: Història del món
contemporani

(Eric John Ernest Hobsbawm; Alexandria, 1917 - Londres,2012) Historiador britànic, un dels més prestigiosos en l'àmbit de la historia contemporània . Membre d'una família jueva d'origen polonès, va néixer a Egipte, encara que sigui de nacionalitat britànica,va passar la seva infància i adolescència a Viena i Berlín.Amb només catorze anys es va afiliar al Partit Comunista a Berlín, per després incorporar-se, en 1936, al Partit ComunistaBritánic.Gracias a la seva sòlida formació va aconseguir una beca per ingressar al King 's College de la Universitat de Cambridge. El 1947 va exercir la docència com a professor d'història a la Universitat deLondres.De fet, no va ser fins a la dècada de 1960 quan van començar a publicar els seus treballs historiogràfics, i va començar llavors a ser reconegut a nivell internacional.Podem destacar uns del seuslibres més importants ''La historia del segle xx'' .
(1)http://www.biografiasyvidas.com/biografia/h/hobsbawn.htm
Argument
Eric Hobsbawn comença la seva introducció anomenada ''Historia del segle xx''introduint els dotze persones que reflexionen sobre aquest segle.Hobsbawn divideix aquest llibre amb dos períodes de veure el s. xx.
El període curt que que comença amb la Primera Guerra Mundialque es tracta d'un període de tensió diplòmatica i rivalitat entre les potències europees. És el moment de la creació i consolidació de les aliances. D'una banda hi havia la Triple Aliança (1882) i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Eric John Ernest Hobsbawm
  • ERIC HOBSBAWM
  • Hobsbawm, eric
  • Eric Hobsbawm
  • Eric hobsbawm
  • Eric hobsbawm
  • Eric Hobsbawm
  • Eric Hobsbawm historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS