españa

Páginas: 4 (814 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2014
El verí de la cobra, Josep Milló.

Per acabar he de dir que per a mi, llegir-me aquest llibre ha sigut com fer un viatge a Egipte. He après molt sobre alguns costums, algunes curiositats, sobre eltràfic d'antiguetats egípcies que són il·legals. En resum, he après cultura d'Egipte antic i modern.
Es per això, que crec estar fent bé, recomanant aquest llibre als aventurers apEl Verí de laCobra. No sona gens mal, no? Sona a aventura, a mites egipcis, misteris amagats, intriga. Bé, no la cosa no se’n va molt més allà d’aquestes coses. El verí de la cobra és un llibre ple d’aventuresfantàstiques que viuran Àngels i Raspa, el seu fill a un viatge a Egipte. Ple de misteris amagats, per l’aparició d’un estoig que amaga un cobra daurada. Ple d’intriga per no saber fins l’últim moment elque pot passar. Aventurers esteu preparats per viure una aventura per les magnifiques terres d'Egipte Doncs, si es així, comencem.

Àngels, Raspa i Rafel, una família com tantes altres, es disposena fer un viatge per descobrir les terres d'Egipte que Àngels tan desesperadament ànsia. Sí, Raspa, molts es preguntareu perquè Raspa, no es per a res un nom comú, d'on ha eixit? Rafel, el pare deRaspa, va decidir canviar al seu fill el nom de Rafa pel de Raspa en adonar-se de l’aspecte quasi anorèctic del xiquet, quan encara no alçava un pam de terra. “Però si sembla un raspa d'abadejo sec!”. Alprincipi, Àngels es va oposar al canvi de nom, però després ho va acceptar com una forma de distingir-lo del nom del pare. Bé, una vegada ja sabeu d'on procedeix aquest nom tan original, seguirécontant-vos de que va l’historia. Val, una vegada tot preparat, Raspa obligat a anar al viatge i justament quan estaven decidits a anar a aquell viatge, descobrir tot Egipte, resulta que Rafel té elpassaport caducat i no pot anar amb ells de viatge. Després de moltes conversacions amb el cap de policia de l’aeroport, decideixen que Rafel es quede en Madrid fins el dilluns que li renovaran el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • españa
  • España
  • españa
  • España
  • España
  • España
  • España
  • La España

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS