Estació embotelladora

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (916 palabras )
  • Descarga(s) : 7
  • Publicado : 20 de mayo de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
TECNOLOGIA DE CONTROL

PRÀCTICA 2.

ESTACIÓ EMBOTELLADORA

Professor: Jordi Ayza
Alejandro Casillas Serrano
Montserrat Gutiérrez Uriel

Índex

1. Introducció del projecte2. Quadre Sinòptic global de l’aplicació

3. Gemma de l’aplicació

4. GRAFCETs de nivell 1 i nivell 2

5. Assignació d’entrades i sortides

6. Programació de l’autòmata. Tags relació i descripció
b. Tasques, programes, rutines (relació, adscripció, descripció)
c. Programació

7. Comentaris finals: conclusions i modificacions que es podrienrealitzar, alternatives, propostes de millora.

1.Introducció del projecte

En aquesta pràctica es tracta de programar el control d’un autòmat que controla una estació embotelladora. L’estaciódisposa de tres sub-estacions que treballen paral·lelament durant la producció normal. La màquina s’omple i es buida segons requeriment de posada en marxa o d’aturada prolongada. També es pot provocar unapausa a fi de cicles. L’estació 1 carrega ampolles, l’estació 2 les omple de líquid i l’estació 3 enrosca el tap. Poden haver diferents alarmes si falten líquids o taps. Després de l’alarma, s’hauràde prémer rearme. L’emergència atura tot el dispositiu. Per tornar a activar la màquina s’haurà de prémer rearme i marxa.

2.Quadre Sinòptic global de l’aplicació

Estació 1: Si hi ha paro demanat(buidatge màquina i aturada), l’estació no dispensa ampolles. En cas contrari, quan es troba sense paro demanat, si encara no hi ha ampolla, el cilindre dispensador d’ampolles es posarà en marxa finsque no arribi a final de carrera. Tan bon punt trobi l’ampolla en posició, l’estació passarà a l’espera.

Estació 2: Si no hi ha ampolles, s’entendrà que l’estació està en procés de buidatge oemplenat d’ampolles. En aquesta situació, l’estació es posarà en espera i no farà res. Si hi ha ampolla, l’estació es trobarà en producció normal. Aquesta estació omple de líquid primer activant la...
tracking img