ESTO ES SPARTA

Páginas: 3 (662 palabras) Publicado: 18 de enero de 2015
Resum
Comença amb l'assasinat del ermita Benet de Parlem (se n'havia anad a estudiar a Balonia) pel seu pare Rojer de Loria era el seu pare vertader.
Guillem va rebre la noticia quehavia mort benet ,desedix anar a Concentayna per a descobrir al vertader asassi-Cuan ariba va anar a casa de sa germana Agueda viva amb el seu marit Joan (esta enferm per una rara enfermetatq despres es descobra q era embruixat)
un home crida a la seua porta,Ramon de Claret els 2 van coneixer benet,y r digue q b ha aparegut algunes voltes amd una serp a la boca.
Guillem vadecobris que una familia seraïna havia sigut detenida per l'assassinat y q en aques famila es trobava un aic seu de xicotet Hamet.
(Parla amb el saig de la vila q es va interessar perl'assassinat).
Van fer optopsia=5 ferides amb difetents armes = una persona persona q es basaba en algun culte o cerremonia ya q tambe es van trobar una cresta de gall negra.
Gillem=pagafianza xaq Hamet li ajuda a descobrir el vertater assasi. El y Guillem van anar a la hermita per veure si descubreixen alguna cosa s'adonen q algu les sigue.resulta=Libia la filla del rabí qintentava borrar simbols de un arc. (en ese moment) Gillem decobri q aqella ermita i el seu ermita Benet guadaven algun misteri x descobrir i van descobrir un cilindre misterios.
La seuagermana li dona un pocio=atontat+dormit, cuan se desperda l'han furtat el cilindre.va descobrir q sa germana s'havia compinxat amb l'enemic amb el d'salvar l'marit.home misterios=prometrsanar al marit quan va ser ell el causant.Guillem va anar el dia seguent amb Hamet a la taverna li va dir si no tornava agafa diners de casa de sa germana i alliberar la seva familia ,pero cuanarribà va trobar una ordre secreta q la formaven= pre libia
saig de la vila...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sparta
  • Spartan
  • Spartan
  • SPARTAN
  • Spartan 29
  • Spartan-bio
  • Spartan 117
  • Spartan routine

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS