Estudio Cualitativo

Páginas: 3 (606 palabras) Publicado: 8 de mayo de 2013

ESTUDI ESTADÍSTIC
GRUPS SANGUINIS




























INTRODUCCIÓ




He creat una enquesta la qual a arribat als enquestats mitjançant Internetexactament a 77 persones de Vilanova i la Geltrú.


Enquesta en la qual han contestat a un seguit de preguntes relacionades amb el seu grup sanguini, el seu Rh i les seves experiències com adonadors/as de sang.


A partir d'aquesta enquesta recontarem i classificarem totes les respostes obtingudes per realitzar un estudi estadístic ( qualitatiu) i així poder arribar a un seguit de conclusions.Conclusions i prediccions relacionades amb el tant per cent de persones que tenen cada un dels grups sanguinis existents.


Per un altre banda també podrem arribar a observar la solidaritatdels habitants de Vilanova o la seva disposició per ajudar als demes col·laborant en la donació de sang. I també podrem saber si seria rentable fer una campanya per a la donació de sang a Vilanova i laGeltrú.














ESTUDI

Com em comentat a la introducció estem treballant amb un estudi estadístic qualitatiu, això ens limitarà en gran quantitat les nostres prediccions.-Recollida de dades:













Modas de cada taula estadistica:

-Anàlisis de dades i primeres interpretacions:

En una primera impressió podem observar que el grup sanguini Aes el predominant entre els habitants de Vilanova i la Geltrú i amb una mínima representació de persones del grup sanguini AB.





Respecte al tipus de Rh(*) predomina amb diferencia elpositiu.



Les respostes a la pregunta ens poden indicar que un 80 % de la població estudiada ja a donat sang o estaria disposada a fer-ho a qualsevol persona, un 15% nomes a amics o familiars i unaminoria no donaria sang.


(*);El factor Rh, es una proteïna integral de la membrana aglutinogen dels glòbuls vermells. Son Rh positives aquelles persones que presenten la proteïna en els seus...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estudios Cualitativos
  • ESTUDIOS CUALITATIVOS
  • Estudios Cualitativos
  • estudio cualitativo
  • Ficha analítica estudios cualitativos
  • Estudio cualitativo de la saliva
  • Estudio Cualitativo De La Carga
  • Estudios cuantitativos y cualitativos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS