Etiquetes De Roba Xineses

Páginas: 3 (623 palabras) Publicado: 21 de abril de 2015
Descripció de la consulta sol·licitada:
Una persona vol obrir una botiga de roba i em demana si l'etiqueta de les peces de roba es pot substituir el seu origen (en aquest cas Xina) per un altre.Resposta:

S'ha de tenir en compte que l’emprenedor iniciarà una activitat econòmica i això comporta que haurà de donar-se d’alta d’obligacions tributàries i fiscals vers l’Ajuntament del seu municipi idavant de l’Agència Tributaria Espanyola.

Per una altra banda, caldrà que acompleixi amb les obligacions davant la Tresoreria General de la Seguretat Social, pel que respecta a la seva persona(doncs, com a mínim, s’haurà de donar d’alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms de la Seguretat Social, si es tracta de l’administrador d’una societat i/o treballa individualment com autònom) ipels empleats que pugui arribar a tenir, temporalment o fixes, i acomplir amb les liquidacions de les corresponents quotes periòdiques i/o retencions.

L'activitat s'haurà de legalitzar al'ajuntament del municipi mitjançant un projecte de llicència d'activitat i possiblement un annex contra incendis que prèviament haurà de ser informat favorable per l'òrgan competent.

La classificació del'activitat, per obtenir la llicència d'activitat, la regula la Llei 20/2009 del 4 de desembre, de Prevenció i Control Ambiental de les Activitats. El Codi Tècnic de l'Edificació regula els requisits deseguretat i d'incendis, accessibilitat i ús que ha de complir l'establiment on es vol desenvolupar l'activitat si és una activitat no industrial i el Reglament de Seguretat contra incendis en edificisindustrials (RSCIEI) si es tracta d'una activitat industrial.





Contingut obligatori a l'etiquetatge de productes tèxtils segons normativa catalana i nacional:

L’etiqueta ha d’incloureobligatòriament la informació següent:

El nom, l'adreça i el NIF del fabricant, comerciant o importador.
Els productes fabricats a Espanya han de fer-hi constar el número de Registre Industrial del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Solicitud De Etiquetamiento De Vehiculo Por Robo
  • La Família Xinesa
  • etiquetas
  • etiqueta
  • etiquetas
  • etiqueta
  • Etiqueta
  • Etiqueta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS