Exemples Puntuació Català

Páginas: 3 (650 palabras) Publicado: 6 de octubre de 2012
EXEMPLES REALS DE CONFLICTES ENTRE SIGNES DE PUNTUACIÓ.
Tot el que hi ha aquí és correcte “(s.e.u.o)”

1. Descriu els documents i elabora els instruments de descripció necessaris per tal defer-los accessibles (inventaris, catàlegs...).

2. Per decidir-nos farem dues llistes dels elements naturals –muntanyes, aigua, plantes, animals, etc.– que necessitaríem per a reproduir cada und’aquests escenaris.

3. La sardana es balla en cercle. Les parelles de nois i noies s’agafen de la mà i formen anelles o rotllanes que poden ser petites –de dues persones– o grans –de moltes persones.

4.Els cantaires som les persones que cantem. Podem fer-ho a una sola veu –quan cantem tots a l’hora– o a més veus –quan cantem primer un grup, després un altre i un altre.
[GUIONS MILLOR QUE COMES(DEFINIM EL MOT)]

5. Presentació de la colla de caramellaires, explicar l’antiguitat que té, el nombre de persones i les activitats que fa; reflexió sobre els valors i actituds dels caramellaires;ampliació de vocabulari; conèixer el significat de la festa de les caramelles i el desenvolupament de les cantades; prendre consciència dels elements i dels personatges tradicionals de les caramelles,així com del paper social i cultural que tenen; treballar el calendari festiu anual; fer un seguiment dels canvis que experimenta el paisatge al llarg de les estacions; utilitzar la memòria i lesexperiències personals com a font d’informació; mirar gravacions i fotografies per a obtenir informació; treballar alguns objectes articulats i extensibles; utilitzar el diccionari, i treballar elsdiferents significats d’una mateixa paraula.

6. Ja ho veieu: en comptes d’anar-nos-en d’excursió o de quedar-nos a veure la televisió, cantem pels carrers; però com que a la gent li agrada, nosaltres jaestem contents.

7. Són les persones –nens, nenes, pares, tiets, tietes, avis, àvies... – que cantem caramelles.

8. Les caramelles són una tradició catalana molt antiga. Són cançons que es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Exemple pla d'empresa (Català)
  • Exemple unitat didàctica (català).
  • català
  • Catalan
  • Català
  • Català
  • Catalan
  • català

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS