Expo Mrkt

Páginas: 2 (444 palabras) Publicado: 29 de septiembre de 2015
CALDEA: PROJECTE INNU I INUUPARK
1) Introducció: presentació del producte. Per què heu escollit aquest producte? En quin àmbit territorial centrareu l’estudi? M
Em realitzat el treball sobre uncentre termolúdic Caldea ja que, és una proposta diferent i es un sector en el qual amb una bona especialització es pot destacar de manera notable i obtenir un bon posicionament degut a que, actualmentaquests establiments estan de moda a conseqüència que la qualitat de vida ha augmentat i la gent es preocupa per la seva salut i benestar.
El nostre centre esta situat a Andorra a la zona de Escaldesdegut al clima pirinenc i el contrast que s'obté del canvi de temperatura, el qual és més notori una vegada s'entra al nostre establiment , també ens facilita la proximitat entre França i Espanya, peròsobretot ens serveix per així explotar les aigües termals que s'extreuen de la zona d' Escaldes.
Hem escollit com a producte, el centre INUU que es trobaria situat a Andorra justament al costat delnostre centre però es diferenciaria de que aquest oferiria més luxe i seria més exclusiu amb diferents tractaments i banys més específics i especialitzats. Concretament em aprofitat aquest recinte perampliar el target a families creant una zona anomenada INUUPARK que servira com a parc infantil perque així els pares puguin desconectar utilitzant els nostres serveis mentres que els nens tambégaudeixin d'un entorn de joc i oci, oferint'los-hi circuits i serveis aquàtics sota la supervisió de professionals

5) Estratègies de màrqueting:
a) Estratègia de segmentació. M
El nostre centre utilitzaun criteri de segmentació de cara als consumidors:
Hem utilitzat els microeconòmics i demogràfics, ja que en el cas del centre INUU no tots poden accedir-hi, s'ha de ser major de 16 anys i la classeseria mitja-alta/alta. I en el cas del centre INUUPARK esta dirigit a nens amb menys de 16 anys per complimentar la demanda que deixa a fora INUU.
També utilitzem els psicogràfics per determinar el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • mrkt
  • Mrkt
  • Trabajo De Mrkt
  • PALABRASclave mrkt
  • Mrkt
  • Mrkt
  • Mrkt
  • Expo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS