FÁRMACOS ANTIEPILÉPTICOS

Páginas: 3 (607 palabras) Publicado: 19 de mayo de 2014

IMATGE
DEL MEDICAMENT

NOM COMERCIAL
PRINCIPI ACTIU
EFECTES DEL MEDICAMENT


Luminal





Fenobarbital
Són freqüents els efectes depressors com somnolència, cansament, apatia i,disminució de les funcions cognitives (atenció, memòria, agilitat mental). Aquests efectes adversos són els que justifiquen en l’actualitat, que hi hagi un major oferta de fàrmacs antiepilèptics.Luminaletas



Gardenal



Epanutin






Fenitoina
Aquest fàrmac augmenta de manera desproporcionada el nivell plasmàtic, sense relació directa amb l’increment de la dosisde fenitoïna, podent produir efectes tòxics per aquest motiu. Durant el tractament crònic és un dels antiepilèptics amb més efectes adversos

Neosidantoina



Sinergina



TegretolCarbamacepina
Durant el tractament crònic la carbamacepina és un dels antiepilèptics millor tolerats, sempre que s’utilitzin dosis amb les que s’aconsegueixin nivells plasmàtics terapèutics. Els seuafecte advers és l’afectació de l’estat general als pacients, per tal motiu s’obliga a suprimir immediatament el fàrmac.

Depakine
Valproato
Antiepilèptic d’ampli espectre, eficaç en totsels tipus de crisis epilèptiques. Amb dosis altes es poden observar als pacients comencen atenir somnolència, irritabilitat, tremolor, alteracions al cabell i trastorns menstruals.

EtosuximidaEtosuximida
Amb eficàcia exclusiva en les absències epilèptiques, encara que poden ser bastant útils en algunes epilèpsies mioclòniques. Poden produir efectes indesitjables de tipus digestiu o detipus hematològic.

Noiafren


clobazam
Tots els fàrmacs de la família de les benzodiacepinas, de les que el diacepam (Valium) és el més conegut, a més de l’efecte antiepilèptic tenen efectessedants, ansiolítics i relaxants musculars.


Clarmyl



Sabrilex
Vigabatrina
És un fàrmac que, degut a la seva reduïda absorció, ha d’administrar-se amb dosis aparentment molt elevades en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fármacos anticonvulsivantes y antiepilépticos
  • Farmacos antiepilepticos
  • Farmacos antiepilepticos
  • Antiepilepticos
  • ANTIEPILEPTICOS
  • antiepilepticos
  • antiepilepticos
  • Antiepiléptico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS