fdsfd

Páginas: 2 (395 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2014
El SAT en Mercadona :il·legal però legítim
Notícia: L'alcalde de Marinaleda, José Manuel Sánchez Gordillo (IU), acompanyat de desenes de persones (majorment, simpatitzants del SAT) han envaïtaquest dimarts el supermercat Mercadona de la barriada ecijana de Alcarrachela i s'han portat diversos carros de menjar "per a les famílies que no tenen recursos". També han assaltat un altreestabliment, aquest de Carrefour, en Arcs de la Frontera (Cadis).
L'opinió del Govern ha estat:“No anem a tolerar que es violentin les lleis com alguns pretenen sota el pretext d'un aparent estat denecessitat“, ha dit el ministre. Ruiz Gallardón i Fernández Díaz tenen clar que aquesta actuació ens col·loca davant l'abisme de la “llei de la selva”.
Opinió:
Sempre que es fa una acció d'aquest tipus elsmitjans, polítics i molts ciutadans corren en cercles agitant els seus braços cap amunt i cridant “il·legal! il·legal!”
L'objectiu d'una acció com aquesta és denunciar que alguna cosa, encara queil·legal, és just, o que alguna cosa, encara que legal, és injust.
La justícia és un concepte molt diferent al de la legalitat. Per exemple tots els crims nazis van ser legals sota la llei nazi, però jopersonalment no els considero justs. Van passar a ser il·legals quan se'ls va jutjar segons altres lleis.En resum existeix una gran diferència entre transgredir la norma en beneficipropi però sense qüestionar la seva legitimitat i transgredir la norma sense benefici, públicament i qüestionant la seva legitimitat o denunciant alguna cosa que es considera injust.
Aquest acte esil·legal, si, de fet el que passarà és que la llei actuarà i castigarà als infractors.Però llavors pot ser que molta gent, sense dubtar que ha comès delictes que comporten aquesta pena, pensin que no ésjust que ell estigui entre reixes mentre que Rato i uns altres per l'estil, que de debò han robat de forma amagada i en benefici propi, segueixin al carrer.
Com a conclusió, és molt fàcil...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fdsfd
  • Fdsfd
  • fdsfd
  • Fdsfd
  • Fdsfd
  • fdsfd
  • fdsfd
  • fdsfd

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS