filosofeando

Páginas: 2 (355 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2014
Adam després d´haver escrit aquesta nota va a salir de casa triste .Quan van arribar els pares la van llegir, li van intentar localitzar rápidament peró no lo van aconseguir ivan llamar a la policía:
-Central de policía qual es vostre problema.
La mare va dir:
-El meu fill m´ha deixat una nota dient que es vol suicidarse.Em podeu ajudar a encontrar-lo?-Empodrie dir la seua descripció. Ens serviría de gran ajuda. Va dir la policía.
-Es alt, prim, 1,75cm aproximadament, amb els ulls marrons i moren. La mare lo va descriure amb moltaclaretat.
Els pares estaven parlant amb tots els pares dels amics de Adam peró ningú en sabia res i tampoc el podiem creure peque diuen que ell era una persona molt simpática, generosa iamable amb tothom. No podien parar de plorar.
Als pocs minuts la policía va telefonar als pares dientlis que s’hi havien encontrat una persona morta. La mare corrent va anar al lloc onestaven i per sort no era el seu fill.
Adam estava en camí d’anarse a un lloc per a suicidarse peró per el passeig es va a encontrar a una xiqueta que a ell desde la infancia l’agradava.La xica el va ver molt blanc i maretjat i el va preguntar que le passava. Adam se lo va contar i rápidament Alicia el va bessar. Ell en aquell moment va ser la persona més feliç delmón. De seguida ell va veure que es molt important viure la vida perqué a soles ni ha una. Ells van volver a la seva casa.
Adam li va dir a Alicia:
-Gracies a tu he pogut seguintconservant la meua vida i per aixó em gustaría salír amb tu.
Alicia que sentía amor per ell li va dir:
-Sí, estic molt contenta amb la teva decisió.
Quan li va dir que si va telefonar alsseus pares i ells es van posar molts contents. La mare el va portar a un psicolog per a tractar tots els seus problemas. Anys despres Alicia y Adam es van casar i van tenir 2 fills.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • filosofica
  • filosofos
  • filosofos
  • filosofo
  • Filosofa
  • filosofa
  • filosofo
  • filosofos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS