Filosophia

Páginas: 4 (888 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2012
Beoordeling traject


• De landencoördinator stelt het programma van maximaal 30 ECTS samen en legt dit vast in een Learning Agreement.

• Dit Learning Agreement wordt, naondertekening door het buitenlands instituut, binnen 14 dagen na aanvang studie door de student teruggestuurd naar de landencoördinator Avans . Daarna mogen er geen wijzigingen meer in aangebracht worden

•Gedurende het hele traject blijft de landencoördinator het “aanspreekpunt” voor de student. Aan hem of haar rapporteert de student minimaal 1 keer via een standaardformulier.

• Na afloop vanhet semester verzamelt de landencoördinator de behaalde resultaten en “vertaalt” deze naar ons beoordelingssysteem. Vervolgens voert hij deze cijfers in het Volgsysteem in.

Beoordeling portfolio:Als eerste wordt de taal beoordeeld: volgens het format op B1 ( Frans en Spaans) c.q. op B2 niveau ( Engels en Duits). Als de taal niet voldoende is, krijgt de student de opdracht het portfolio tecorrigeren en na 3 weken opnieuw ter beoordeling aan te bieden. Studenten krijgen hiermee inzicht in het te bereiken en gevraagde niveau en leren tegelijkertijd van de correctie. Als docent accepteren wijgeen geschreven werkstuk dat niet het beoogde niveau heeft. Het cijfer voor de Taal wordt genoteerd maar er wordt geen wegingsfactor aan toegekend. Het is immers geen valide toets.
Pas als de taalvoldoende is, wordt het portfolio verder beoordeeld volgens het format Beoordeling portfolio.


Voor de definitieve beoordeling K buitenland wordt, op grond van het portfolio, een assessmentgeorganiseerd in de taal van het portfolio van max. 20 minuten. Er wordt o.a. een gesprek gevoerd over het schriftelijk taalgebruik : studenten geven aan welke fouten ze hebben gemaakt. Daarnaast komende andere rubrieken aan bod, alsmede de cijfers voor het Economisch en het Talenblok. De docent voert de cijfers in Osiris in en bewaart de portfolio’s. Eventuele herkansingen worden besproken en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FILOSOPHIA
  • filosophia
  • Filosophia
  • Filosophia
  • FILOSOPHIA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS