Fitxes educació artística a ed. infantil

Páginas: 3 (672 palabras) Publicado: 20 de septiembre de 2012
FITXA 1.
Títol: Pintem com en el Renaixement!
1. Descripció:
- Tècnica: Tremp d’ou
- Materials: Ous (només necessitarem el rovell), pinzell de diferents gruixos, pigment orgànic de diferentscolors, paper de cuina, paper de dibuix DIN-A3, diferents aliments (sucre, oli, tomàquet,...).
- Necessitats tècniques i d’espai: Aula amb taules i cadires i una tala ampla per col•locar els materials idisposar d’ells còmodament.
- Recursos: Per poder dur a terme l’activitat és preferible comptar amb dos mestres dins l’aula. Aquesta activitat la podem treballar millor amb grups reduïts, per tantnecessitarem 4 taules de 5 infants cadascuna.
2. Aplicació:
El fil conductor que em triat per treballar aquesta tècnica és l’estudi del Renaixement a partir d’un projecte de classe que acull totesles àrees del currículum. Treballarem a partir de la visita de diversos pintors del Renaixement que ens enviaran cartes explicant-nos anècdotes envers com ells vivien, què menjaven, com vestien i, pelque fa l’educació artística, ens explicaran com pintaven.
Abans de rebre aquesta carta preguntarem als infants com creuen ells que podien pintar i investigarem en grups petits a veure quinainformació trobem.
Un cop descobrim que pintaven amb un aliment provarem si es pot pintar amb d’altres menjars i experimentarem les possibilitats de diferents aliments i què passa si intentem pintar amb ells.Finalment cadascú farà el seu dibuix amb la tècnica de tremp d’ou.
3. Reflexió:
Considerem que es tracta d’una activitat molt interessant per realitzar a l’aula i que ofereix un ventall depossibilitats creatives als infants ja que es treballa a partir de la investigació i de la descoberta el qual afavoreix a l’assoliment d’aprenentatges significatius.
Són activitats per realitzar amb elsinfants de P5 doncs pensem que són els que poden estar més preparats per entendre les diferències entre el moment actual i altres èpoques anteriors. L’ús de personatges com a vincle creiem que pot...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ed. infantil
  • Ed infantil
  • Ed. Infantil
  • educacio infantil
  • logros de ed. fisica y artistica
  • TAREA ED. INFANTIL
  • Evaluacion Ed infantil
  • Proyecto cognitivo ed. infantil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS