Frases fetes

Páginas: 10 (2472 palabras) Publicado: 28 de abril de 2014
UN FULLET DE LA CAMPANYA
En escoltar que aquella emissora només transmetia marxes militars, vam comprendre que les coses a mal borràs; buscaven informació a tort i a dret, i la indiferència ens feia sortir de polleguera. Els fonts oficials fugien d’estudi, i alguns amics que tenien por de pagar els plats trencats eren partidaris de cames ajudeu-me.
Hi havia un desconcert de ca l’ample i lesbotigues de queviures i les gasolineres s’omplien de gom a gom. Els qui sabien el pa que s’hi dóna quan no tots són flors i violes pensaven en la democràcia i deien:” ja li pots anar al darrere amb un flabiol sonant”. Demanar que això durés era demanar la lluna en un cobre. Us pensàveu que era bufar i fer ampolles, hi ha gent dura de clepsa, que a rebut com a herència l’art de tallar el bacallà, iper moltes il·lusions que ens fem els testos s’assemblen a les olles.
Escoltar els rumors i les noticies, una de freda i una de calenta, trèiem foc pels queixals. Davant dels precedents, havia estat un error fer els ulls grossos i fugir d’estudi. Per quins seUN FULLET DE LA CAMPANYA
En escoltar que aquella emissora només transmetia marxes militars, vam comprendre que les coses a mal borràs;buscaven informació a tort i a dret, i la indiferència ens feia sortir de polleguera. Els fonts oficials fugien d’estudi, i alguns amics que tenien por de pagar els plats trencats eren partidaris de cames ajudeu-me.
Hi havia un desconcert de ca l’ample i les botigues de queviures i les gasolineres s’omplien de gom a gom. Els qui sabien el pa que s’hi dóna quan no tots són flors i violes pensavenen la democràcia i deien:” ja li pots anar al darrere amb un flabiol sonant”. Demanar que això durés era demanar la lluna en un cobre. Us pensàveu que era bufar i fer ampolles, hi ha gent dura de clepsa, que a rebut com a herència l’art de tallar el bacallà, i per moltes il·lusions que ens fem els testos s’assemblen a les olles.
Escoltar els rumors i les noticies, una de freda i una de calenta,trèiem foc pels queixals. Davant dels precedents, havia estat un error fer els ulls grossos i fugir d’estudi. Per quins se
UN FULLET DE LA CAMPANYA
En escoltar que aquella emissora només transmetia marxes militars, vam comprendre que les coses a mal borràs; buscaven informació a tort i a dret, i la indiferència ens feia sortir de polleguera. Els fonts oficials fugien d’estudi, i alguns amicsque tenien por de pagar els plats trencats eren partidaris de cames ajudeu-me.
Hi havia un desconcert de ca l’ample i les botigues de queviures i les gasolineres s’omplien de gom a gom. Els qui sabien el pa que s’hi dóna quan no tots són flors i violes pensaven en la democràcia i deien:” ja li pots anar al darrere amb un flabiol sonant”. Demanar que això durés era demanar la lluna en un cobre. Uspensàveu que era bufar i fer ampolles, hi ha gent dura de clepsa, que a rebut com a herència l’art de tallar el bacallà, i per moltes il·lusions que ens fem els testos s’assemblen a les olles.
Escoltar els rumors i les noticies, una de freda i una de calenta, trèiem foc pels queixals. Davant dels precedents, havia estat un error fer els ulls grossos i fugir d’estudi. Per quins se
UN FULLET DELA CAMPANYA
En escoltar que aquella emissora només transmetia marxes militars, vam comprendre que les coses a mal borràs; buscaven informació a tort i a dret, i la indiferència ens feia sortir de polleguera. Els fonts oficials fugien d’estudi, i alguns amics que tenien por de pagar els plats trencats eren partidaris de cames ajudeu-me.
Hi havia un desconcert de ca l’ample i les botigues dequeviures i les gasolineres s’omplien de gom a gom. Els qui sabien el pa que s’hi dóna quan no tots són flors i violes pensaven en la democràcia i deien:” ja li pots anar al darrere amb un flabiol sonant”. Demanar que això durés era demanar la lluna en un cobre. Us pensàveu que era bufar i fer ampolles, hi ha gent dura de clepsa, que a rebut com a herència l’art de tallar el bacallà, i per moltes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cafè de la marina
  • contes amb frases fetes
  • Locucions I Frases Fetes
  • Frases fetes
  • Frases Fetes
  • Frases fetes
  • Frases fetes
  • FRASES FETES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS