Gato Negro

Páginas: 4 (881 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2013
El señor de las moscas
-L’estructura de l’obra:
L’estructura està dividida en tres parts:
L’introducció es desenvolupa desde que arriben a l’illa deserta, passant per la mort del capità i altresesdeveniments importans; fins que es separen en dos grups.
El nus es desenvolupa desde la separació en dos grups dels nens fins que un dels grups s’autodenomina “caçadors” i es tornen uns salvatges.El final es desenvolupa desde la transformació en salvatges i la submissió a l’altre grup de nens fins el moment en que es troben el militar a la platja.
-Descripció dels personatges:
Rolph: és ellíder del grup i va sempre amb els més dèbils per ajudar-los i intenta que tothom sobrebiveixi sà i estalvi. També intenta mantenir un sistema democràtic i de lliure opinió entre la “mini-societat”establerta. És també el més gran edat entre els nens.
Porky: és el més llest del grup i el més refusat a causa de la seva obesitat mòrbida. Li fan la vida imposible, encara que ell té moltes idees persalvar-los i conviure millor. Té molt de seny, i aixó li fa valdre la confiança de en Rolph. Acaba malament que diguessim, amb una gran pedra incrustada al seu crani.
Jack: és, podriem dir en elllenguatge actual, el “xulu “. Des del principi ja qüestiona el sistema democràtic i asambleari de l’illa. Al cap del temps va formant un grup de confiança que el seguiràn en la seva separació d’en Rolph.Esdevé el capdill dels caçadors. Té una mentalitat molt dura i forta, però també despiadada.
Simon: : és un noi tímid que pocs cops opina alguna cosa davant del grup. Per això molts cops s’allunya delgrup per poder pensar i reflexionar per si mateix. En una d’aquestes excursions de reflexió, coneix el senyor de les mosques. És el germà d’en Rolph.
Els bessons: són uns nois que sempre parlenentre ells i expressen les seves opinions. Tenen un gran sentit de l’humor i sempre s’estàn fent bromes entre ells i als altres integrants del grup. Al final decideixen unir-se als caçadors, no perquè...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Gato negro
  • el gato negro
  • El Gato Negro
  • el gato negro
  • gato negro
  • el gato negro
  • Gato negro
  • Gato negro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS