GATTACA

Páginas: 2 (395 palabras) Publicado: 18 de marzo de 2013
 GATTACA Iván Salguero. 1ª Batx.
És una pel·licula ambientada en el futur.
Va sobre un noi que es diu Vincent, neix amb uns problemas al cor, i té tot tipus de problemasper fer qualsevol cosa, mentres que el seu germà, que ha nascut fort i sà, ho pot fer tot.
Vincent, estaba molt entusiasmat en viatjar a l’espai, es passava els dies estudiant per tal d’aconseguirarrivar a l’espai, encara que ell sabia que era molt difícil.
Va començar a treballar d’escombrer a Gattaca, i el van asignar com “no-vàlid”.
Va conèixer a un ex-nedador olímpic, el qual es va quedarinvàlid de cames a causa d’un accident, li va proposar de que es fes pasar per ell, és a dir, Vincent només es tenia de preocupar de treure totes les coses que es pogués identificar amb ell.
Tot vamolt bé, aconsegueix entrar a Gattaca i que l’asignin una missió per sortir a l’espai, però l’assassinat del director del projecte posa en perill la seva sortida.
Finalment aconsegueix sortir al’espai, i el seu amic, Jerome ( el que li deixa tot el seu ADN i la seva “vida”) es suicida posant-se sota el foc del coet al enlairar-se.
A FAVOR O EN CONTRA DE L’ENGINYERIA GENÈTICA.
Jo estic a favor del’enginyeria genética, ja que gràcies a aquesta, podemo crear noves espècies, corregir defectes genètics i la fabricació de diversos compostos.

COMENTA LES DUES FRASES DE LA PEL·LICULA.
“Hi hadiscriminació laboral per la ciència i no pel estatus social o el color de la pell”
És discrimina a la gent per exemple si té problemas de cor, com en Vincent a la pel·licula de Gattaca.
És a dir,si per exemple, una persona té problemas de cor, queda totalment descartada per segons quin tipus de treball, no hi ha cap excepció a l’hora de reescollir-lo.

“Tot es mes fàcil si es genèticamentsuperior però això no condicions el teu destí”
Si tu ets genèticament superior, ho tindràs més fácil, per què estàs condicionat a l’hora de fer segons quin tipus d’activitat, en canvi, si ets...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • gattaca
  • gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • GATTACA
  • Gattaca
  • Gattaca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS