Gattaca

Páginas: 9 (2196 palabras) Publicado: 8 de enero de 2012
Despre Noi:
Laboratorul De Tehnică Dentară ,,AlexDent Express SRL,, este format de 3 Tehnicieni care au ca scop readucerea Zîmbetului pe fața dumneavoastra.Amabilitatea grupului nostru,comfortul chît și amplasarea bine ghindită a laboratorului dă dovada că laboratoru nostru de Tehnică Dentară face parte din clasa celor mai bune laboratoare din Țară,cu medici profesioniști,calificați șicu o experiență bogată in domeniu.

Obiective:

,,AlexDent Express SRL,, este permanet la curent cu tot ce se intâmpla în acest domeniu și mereu tinde sa se perfecționare luând în cont că laboratorul nostru este dotat cu aparatură de ultima oră,ne dă posibilitatea să fim fruntașii acestui domeniu și putem face față oricarei cerințe ce vine din partea medicilor stomatologi chitși a pacienților.

Norme:
Actele Necesare Înființării Laboratorului De Tehnică Dentară:
-Act de deținere de proprietate sau de închiriere de la registrul comerțului,certificat de înregistrare fiscală care conține numele firmei (AlexDent Express SRL) și codul unic de identificare CUI sau CIF și codul unic de identificare fiscală.
-Certificat de urbanism de la Primărie.
-Contracte de muncăpentru angajați.
-Fișă de toxine.
-Caiet de protecția muncii.
-Fișa de aptitudini de la medicul de medicina muncii.
-Plan de evacuare în caz de incendii și intoxicare.
-Încheiere contract cu firma de salubritate.
-Contracte cu Electrica,E-on,apa.

Acte Necesare În Laborator:
-Caiete de activitate.
-Fișe de magazie.
-Chitanțier,casă de marcat.
-Autorizație sanitară de funcționare.Analiza De Piață:
1.Locația.
Laboratorul De Tehnică Dentară,AlexDent Express SRL va fi amplasat într-o zonă ultracentrală a orașului Iași și anume în cartierul Tudor,pe bulevardul ,,Tudor Vladimirescu,, în zona aflându-se o multitudine de cabinete stomatologice care vor putea fi viitorii noștri clinți.
2.Concurență aspecte.
A.Numărul de tehnicieni din zonă.
Deși este o zonă foarte bine populată cucabinete stomatologice în zonă nu exista dechit 2 laboratoare de tehnică dentară care au fost deschise aproximativ 4 ani și respectiv 2 an în urma însa prețurile destul de mari practicate și aparatura destul de veche pot reprezenta un mare dezavantaj pentru ele în acest moment.
B.Deservire și prețuri.
Deși concurenții noștri activează în domeniul dat de ceva timp prețurile chit și gradul dedeservire lasă de dorit.Laboratorul nostru vine cu o listă deplină de prețuri accesibile chît pentru stomatologi atât și pentru pacienți iar ambilitatea și gradul înalt de deservire ne reprezintă pe noi chît și imaginea laboratorului nostru.
Pentru o desfașurare performantă chit și profesionala a activitații de tehnica dentară sunt necesare respectare unor serii de condiții tehnico-materiale,social-organizatorice,și individuale.
Condițiile Tehnico Materiale :Țin de existenta unui laborator de Tehnică Dentară cu o dotare minimă corespunzatoare:
*Spațiu, *Aer Comprimat,
*Instalații De Apă, *Instrumente Și Dispozitive,
*Gaz, *Aparate Și Utilaje,
*Curent Electric,*Locuri De Muncă Amenajate,
*Materiale.
Condițiile Social Organizatorice: Colaborarea Medicilor Stomatologi Cu Medicii Tehnicieni are un rol deosebit de important.Relația bazînduse pe profesionalism și încredere.
Condițiile Individuale: Țin de pregatirea profesionala,manualitate ,dorința,talent.
Laboratorul In Interior are o compartimentare ce asigură pentru fiecare unitate delucru un spațiu de 10m2,pentru respectarea principiilor ergonomice și normelor de protecție a muncii.

STRUCTURAREA(COMPARTIMENTAREA) LABORATORULUI DE TEHNICĂ DENTARĂ
Laboratorul de tehnică dentară ar trebui (după părerea mea ) compartimentat astfel:
1.Compartimentul pentru pregatirea modelelor(machetelor) de lucru....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • gattaca
  • gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • GATTACA
  • Gattaca
  • Gattaca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS