Gattaca

Páginas: 2 (407 palabras) Publicado: 4 de marzo de 2014
Gerard Bercero Haro
13 de desembre de 2012
Ciutadania





La trama de la pel·lícula es duu a terme a una època on les persones no neixen de la manera natural, sinó d’una manera molt méssofisticada, on els investigadors i científics modifiquen a les persones genèticament perquè no tinguin cap tipus de malalties.
Al principi de la pel·lícula, apareix el protagonista de la història, enVincent, que té un germà modificat genèticament, Anthony. De petit, el protagonista pateix molts problemes: no és gaire sociable, i la gent normalment el rebutja. Però Vincent també té els seussomnis, d’entre els quals destacava un per sobre de qualsevol altre: arribar a l'espai. Però per això havia d'ingressar a Gattaca, una empresa dedicada al món espacial que fa una mena “d’acampades” lunars,però això no era possible, ja que l'únic requisit era ser un "vàlid" (persona manipulada genèticament). L'únic que va aconseguir va ser entrar a Gattaca, però com a senyor de la neteja.
Vincent vaconèixer Jerome, un “vàlid”, i aquest va dir que el podria ajudar a complir el seu somni. Havia de fer-se passar per ell per poder-se inscriure’s a Gattaca. Es va sotmetre a tractaments per tal deaconseguir ser idèntic a Jerome. A canvi, Vincent havia de cuidar Jerome, ja que aquest anava en cadira de rodes i no podia valdre’s per ell mateix. Va anar a Gattaca, i va fer l’entrevista de treball.Consistia únicament en donar una mostra d’orina per comprovar si realment era “vàlid”. Vincent ja portava la orina d’en Jerome preparada. En la seva estança a Gattaca va conèixer una noia, Irene, dela que finalment s’acaba enamorant.
Un dia li van dir a Vincent que es faria una expedició espaial d'un any de durada, en la qual havia de participar. Pensava que tot li sortia bé. Tot anava bé finsque un home va començar a sospitar de la seva veritable identitat. Però, per sorpresa de tots, es va produir un assassinat, justament la persona morta era la que sospitava de la seva identitat.
A...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • gattaca
  • gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • GATTACA
  • Gattaca
  • Gattaca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS