Gattaca

Páginas: 2 (312 palabras) Publicado: 10 de diciembre de 2014

Índex





Portada
Índex
Introducció
Fitxa Tècnica
Desenvolupament
Crítica
Algunesfrases de la pel·lícula.
Bibliografia






Introducció



Ambientada en una societatfutura, en la qual la major part dels nens neixen in-vitro i amb tècniques de selecció genètica. Vincent, un dels últims nens concebuts de manera natural, neix amb una deficiència cardíaca i no li donenmés de trenta anys de vida. És considerat un no-vàlid i, com a tal, està “condemnat” a realitzar els treballs més desagradables. El seu germà Anton, en canvi, va nèixer a través de la selección degens i sense cap problema físic o mental.

Des de nen, Vincent somia amb viatjar a l'espai, però sap molt bé que mai serà escollit. Durant anys exerceix tota classe de treballs fins que un diaconeix a un home que li proporciona la clau per formar part de l'elit: suplantar a Jerome, un esportista que es va quedar paralític per culpa d'un accident. D'aquesta manera, Vincent ingressa en laCorporació Gattaca, una indústria aeroespacial, que ho selecciona per realitzar una missió en Tità.

Tot anirà bé, gràcies a l'ajuda dels gens, fins que el director del projecte és assassinat i la recercadel aassasí posa en perill els plans de Vincent per anar al espai.



FitxaTècnica





Títol original: Gattaca
Any: 1997
Durada: 106 min.
País: Estats Units
Director: Andrew NiccolGuió: Andrew Niccol
Música: Michael Nyman
Fotografia: Slawomir Idziak
Repartiment:
Ethan Hawke, Uma Thurman, Jude Law, Loren Dean, Alan Arkin, Gore Vidal, Xander Berkeley, Elias Koteas, ErnestBorgnine, Tony Shalhoub, Blair Underwood, Maya Rudolph, Lindsey Ginter, Jayne Brook
Productora:
Jersey Films / Columbia Pictures
Gènere:
Ciència ficció. Intriga. Pel·lícula de culteDesenvolupament


Per què GATTACA?
Perquè aquesta paraula està formada per les lletres que representen les bases de l’ADN ( Adenina, Guanina, Timina, Citosina)

autor, guión o idea original, director,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • gattaca
  • gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • GATTACA
  • Gattaca
  • Gattaca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS