GIMNASIA ARTÍSTICA

Páginas: 3 (552 palabras) Publicado: 2 de abril de 2013
Gimnàstica artística
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Cavall amb arcs

La gimnàstica artística és una disciplina de la gimnàstica en la qual els esportistes executen diferents rutines endiversos aparells. La seva pràctica internacional és regulada i fomentada per la Federació Internacional de Gimnàstica (FIG).

La gimnàstica artística masculina comprèn els exercicis que es fan amb elsaparells següents: les barres paral·leles, la barra fixa, les anelles, els salts sobre cavall, el cavall amb arcs i exercicis acrobàtics a terra amb les mans lliures.

La gimnàstica artística femeninacomprèn les barres asimètriques, el salt sobre cavall, la barra d'equilibris, i exercicis a terra practicats amb música, la qual cal seguir amb harmonia. Si s'acaba l'excercici abans o més tard quela música, els jutges et penalitzen.

Gimnàstica artística
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Cavall amb arcs

La gimnàstica artística és una disciplina de la gimnàstica en la qual elsesportistes executen diferents rutines en diversos aparells. La seva pràctica internacional és regulada i fomentada per la Federació Internacional de Gimnàstica (FIG).

La gimnàstica artística masculinacomprèn els exercicis que es fan amb els aparells següents: les barres paral·leles, la barra fixa, les anelles, els salts sobre cavall, el cavall amb arcs i exercicis acrobàtics a terra amb les manslliures.

La gimnàstica artística femenina comprèn les barres asimètriques, el salt sobre cavall, la barra d'equilibris, i exercicis a terra practicats amb música, la qual cal seguir amb harmonia. Sis'acaba l'excercici abans o més tard que la música, els jutges et penalitzen.

Gimnàstica artística
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Cavall amb arcs

La gimnàstica artística és una disciplina de lagimnàstica en la qual els esportistes executen diferents rutines en diversos aparells. La seva pràctica internacional és regulada i fomentada per la Federació Internacional de Gimnàstica (FIG)....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la gimnasia artistica
  • Gimnasia Artistica
  • Gimnasia Artistica
  • Gimnasia artística
  • Gimnasia artística
  • Gimnasia artistica
  • Gimnasia Artistica
  • GIMNASIA ARTISTICA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS