grecia

Páginas: 4 (926 palabras) Publicado: 26 de abril de 2014

grecia en su situación social








Grècia oficialment la República Hel·lènica país del sud-est d'Europa, situat a la punta meridional de la península balcànica. Té fronteraamb Albània, la República de Macedònia i Bulgària al nord, i Turquia a l'est. El mar Egeu és a l'est de Grècia, el mar Jònic a l'oest i el mar Mediterrani al sud. Grècia inclou un vast nombre d'illes(aproximadament 1.440 de les quals 227 són habitades), incloent-hi Creta, Dodecanès les Cíclades i les Illes Jòniques entre altres. El 80% del territori és muntanyenc.

LA DESFORESTACIÓ
La desforestació és elprocés de desaparició dels boscos i masses forestals, fonamentalment causada per l'activitat humana. Està directament causada per l'acció de l'home sobre la natura, principalment com a conseqüència deles tales realitzades per la indústria fustera, així com per a l'obtenció de sòl per a cultius agrícoles.
Una de les conseqüències importants de la desforestació, fonamentalment provocada per lacreació de nous espais agrícoles, és que moltes vegades es realitzen en llocs que són fonamentals pel desenvolupament d'algunes espècies en perill d'extinció.
Amb un sòl poc fèrtil i molt muntanyós, desde l'antigúedad, Grècia ha patit un procés de desforestació prou avançat. El govern grec ha pres mesures per a replantar els arbres que van ser destruïts durant la II Guerra Mundial. Prop de 2,9milions de m3 de fusta es tallaven a l'any a finals de la dècada de 1980. El 75% procedien dels boscos de coníferas.. Però l'erosió del sòl dificulta la reforestació.
El govern grec ha pres mesures perreplantar els arbres que van ser destruïts durant la Segona Guerra Mundial.
Les grans cultures com Grècia van talar arbres per a la consolidación dels seus imperis. No obstant això molt aviat es vanveure en la necessitat de prendre mesures devant la pèrdua dels seus boscos.
Els grecs han donat glòria als seus herois antics i a les seues grans epopeies, no obstant això, cada guerra del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Grecia
  • Grecia
  • Grecia
  • Grecias
  • Grecia
  • Grecia
  • Grecia
  • la grecia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS