Guía para conectarse a eduroam

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (384 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 2 de diciembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Guia de configuració per Leopard i Snow Leopard (10.5 i 10.6)
Aquest document explica pas per pas com configurar un portàtil MAC amb sistema operatiu Leopard (10.5) i Snow Leopard (10.6) a la xarxawifi eduroam.
* En la barra d'eines cliqueu en la icona i assegureu-vos que l'Airport estigui desconnectat. A continuació, torneu a clicar sobre la mateixa icona i seleccioneu Obrir preferènciesde xarxa (Open Network Preferences).

* Ara s'ha obert la finestra de xarxes (Network). Assegureu-vos de que el dispositiu de xarxa seleccionat es l'Airport, després fer clic al botó de Opcionsavançades (Advanced).

* Compte: si el cadenat de l'angle inferior esquerre està tancat caldrà obrir-lo. Per fer això cal que cliqueu sobre el cadenat; us demanarà un nom de usuari i la sevacontrasenya. L'usuari que utilitzeu per desbloquejar el cadenat haurà de tenir permisos d'administrador.
* Escolliu la pestanya 802.1X. Cliqueu el símbol "+" i seleccioneu el botó Afegir perfild'usuari (Add User Profile).

* Selecciona el nom del Perfil d'usuari (eduroam), escriviu el vostre nom d'usuari de Campus Global (seguit de @upf.edu) i la vostra contrasenya. A continuació, a lacasella de "Red Inalámbrica" escriviu "eduroam" i marqueu la casella de TTLS com a mètode d'autentificació.

* Un cop seleccionat TTLS cliqueu el botó Configurar (Configure). En la següentfinestra seleccioneu PAP comAutenticació TTLS interna (TTLS Inner Authentication); a la casella Identificació Externa (Outer Identify) poseu-hi anonymous@upf.edu  i clique "OK" per finalitzar laconfiguració TTLS.  

* Cliqueu el botó "OK" per finalitzar la configuració 802.1X, i després feu un altre clic al botó Aplicar (Apply).
* Ara, torneu a fer clic a Avançades (Advanced) iescolliu Airport. Cliqueu el símbol "+" com mostra la següent imatge.

* Seleccioneu  eduroam com a Nombre de la red, desprès seleccioneu WPA2 Enterprise en l'apartat deSeguridad. En la casella de 802.1X....
tracking img