Guia de trabajo de la pelicula Philadelphia

Páginas: 8 (1898 palabras) Publicado: 28 de marzo de 2012
ÍNDEX

1. Introducció ............................................................................................................... 2 2. L’ascens de l’ Andrew ........................................................................................... 2 3. L’acomiadament de l’Andrew .......................................................................... 2 4. L’advocat Joe Miller.............................................................................................. 3 5. El problema de l’homosexualitat .................................................................... 3 6. La concepció de la societat ............................................................................... 4 7. Opinió personal de la pel·lícula........................................................................ 5 8. La Sida al món ....................................................................................................... 5 9. La Sida a l’Àfrica ................................................................................................... 6 10. La Sida a l’Estat espanyol ................................................................................ 6 11. Prevenció per alsjoves ........................................................................................ 7 12. Últimes teràpies .................................................................................................... 7 13. Conclusions ............................................................................................................. 8

1. INTRODUCCIÓ.

En aquest treball podremanalitzar com es comporta la societat davant d’una malaltia con és la sida. Veurem la manera d’actuar d’algunes persones encara que sigui en la ficció d’una pel·lícula. També podrem conèixer la situació en la que es troba, no només el món, si no que també el nostre país, respecte a aquesta malaltia i buscarem la informació més recent sobre les seves teràpies.

2. L’ASCENS DE L’ANDREW.

L’Andrewés un exitós advocat d’una famosa empresa. Una nit mentre està treballant, els seus caps el criden per donar-li la bona notícia, l’Andrew és ascendit. A la cambra, un despatx molt acollidor, tots els caps de l’empresa riuen i fumen puros. L’Andrew també es troba feliç. Però a l’hora de marxar, un dels caps se’n adona de que l’Andrew té una taca al cap però ell li respon que ha sigut un petit cop.3. L’ACOMIADAMENT DE L’ANDREW.

Poc temps després l’Andrew torna a ser cridat però aquest cop va cap a una gran sala de reunions. Els seus caps l’observen sèriament des de darrera d’una gran taula. Li comuniquen que ja no el necessiten a l’empresa perquè feia poc que havia perdut un document molt important que per sort havia estat recuperat a temps. L’Andrew no entén el perquè del’acomiadament si sempre ha estat un treballador exemplar. Lantic advocat comença a rumiar i arriba a una gran conclusió: els seus caps s’havien adonat de que tenia la sida per les taques del seu front i havien fet desaparèixer aquells documents tan importants com a excusa per poder acomiadar-lo. Però en realitat els seus caps tenien por de tenir no només un malalt de sida, si no un homosexual.

2

4.L’ADVOCAT JOE MILLER.

Joe Miller és un advocat al que l’Andrew acudeix com a última opció. En el primer moment ell es nega a portar-li el cas perquè no coneix res de la malaltia de la sida i té por. Pregunta un metge que l’informa i finalment decideix portar el cas. A més a més Joe ha estat educat de manera que no entén la homosexualitat com una cosa normal, fet que li fa més difícil portar el cas. Laseva dona li parla dels seus amics homosexuals i a ell no li agrada que tingui aquests amics. També es posa molt nerviós quan un noi intenta lligar amb ell pensant-se que , com porta un cas d’homosexualitat, ell també ho és. Fins i tot els seus amics se’n riuen d’ell per això però ell es defèn dient que ell no té res a veure amb els homosexuals però que el que ell vol fer és justícia....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Guia de trabajo película "Invictus"
  • Philadelphia(pelicula)
  • Philadelphia (Película)
  • Película de Philadelphia
  • Guía de trabajo para la película “INVICTUS”.
  • Guia de trabajo pelicula en el nombre del padre
  • Guia Trabajo Pelicula El Nombre De La Rosa
  • Guía de trabajo película "cadena de favores"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS