Habilitats

Páginas: 4 (795 palabras) Publicado: 26 de junio de 2013
3. Justifica la importància de la lectura en l’educació primària.
A l'actualitat, vivim en un món que canvia ràpidament, i per aquesta raó la competència lectora es veu obligada a evolucionar alritme d'aquests canvis, tant socials com culturals. Per això, l'objectiu de l'educació, avui dia, no és únicament la síntesi i memorització d'informació, sinó que aquests coneixements adquiritsconformin un aprenentatge significatiu, de manera que puguin ser emprats i utilitzats en diferents situacions de la vida quotidiana. Per això la capacitat d'accedir, comprendre i reflexionar sobre qualsevoltipus d'informació és fonamental perquè els individus puguin participar completament en la nostra societat. D'aquí la importància de la lectura, ja que el rendiment en la lectura no és només unelement fonamental en altres matèries del sistema educatiu, sinó que també és una condició principal per participar amb èxit en la resta d'àrees de la vida adulta.
La lectura és un vehicle perl’aprenentatge, llegir és una activitat completa. No només ens proporciona informació sino que forma, creant hàbits de reflexió, anàlisi, diàleg, esforç i concentració, ja sigui entre alumnes, entre mestre-alumneo entre nosaltres mateixos. A més a més fa que gaudeixis del que llegeixes, és un entreteniment i et distreu.
Per tant podem dir que existeixen diverses raons sobre la importància de la lectura, ones poden ressaltar algunes d'elles com per exemple: que aquesta permet potenciar la capacitat d'observació, d'atenció, i de concentració, així com ajuda al desenvolupament i perfeccionament delllenguatge, afavoreix al seu torn la fluïdes, a més d'augmentar el vocabulari i millorar l'ortografia, millora els relacions humanes, enriquint als contactes personals, també ajuda a manifestar elssentiments i pensaments, permet estimular la curiositat sobre l'àmbit científic i intel·lectual incrementant al seu torn la capacitat de judici, d'anàlisi, així com d'esperit crític, fent que el nen...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • habilitats directives
  • Habilitats motrius
  • resumen habilitats
  • Habilitats Socials
  • Habilitats Per Entrevistar
  • Gegantball. habilitats peu-mà
  • HABILITATS I DESTRESES MOTRIUS BÀSIQUES
  • La Importància De Les Habilitats Socials En L'Educació Infantil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS