Henry Wallon

Páginas: 3 (745 palabras) Publicado: 28 de noviembre de 2013
Walon planteja que en la conciencia esta l’origen del progres intelectual pero aquet progres no es presenta en el moment del naixement sino que al llarg dels anys que seria desde que naixem fins al’adolecencia en aquet periode en que la interacció amb els altres es la clau d’un bon desenvolupament i aixi ens construïm socialment per mitja de la simbiosi afectiva .
La simbiosi afectiva esprodueix despres del naixmenet, que seria la relació afectiva que es desenvolupa amb els cuidadors que t’envolten.
Els factors evolutius desde el periode del anixement fins a l’adolecencia: serien elmoviment l’acció i l’activitat ( exemple tenir conciencia del cos a que es mogen que tinguen conciencia del espai) Les emosions ( la simbiosi afectiva et te que aporta )medi la familia i l’escola il’altre ( persona en la qual ens comuniquem).
El seu metode consisitia en estudiar les condicions materials del nen que serien les organiques i les socials i a tarves d’aquestes condicionsidentificava la seva mentalitat i personalitat. Per aixo henri es basa en aquets factors (emosio medi moviment i l’altre)per que segons com es desenvolupa el nen pot varia la mentalitat i la personalitat deuna persona.
El seu mètode consisteix en estudiar les condicions materials del desenvolupament del nen, condicions orgàniques i socials, i en observar com a treves d'aquestes condicions es transformaun nou pla de la realitat de la personalitat

Llei d’alternança i funcional es la llei que regula el desenvolupament sicologic, algunes vegades el nen domes te consciencia d’ell mateix i d’altres esbasa amb la relació amb els altres segons l’edat en la que es desenvolupa. Alternant-se de manera que van passan els anys.

Llei de preponderància i integració funcional diu que a mesura que passenels anys les funcions que saprenen duran els anys anteriors no es perden sino que sintegren en les noves.
La llei d’alternança funcional, és la llei principal que regula el desenvolupament...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Henry wallon
  • Henry Wallon
  • Henry wallon
  • Henry wallon
  • henry wallon
  • Henry Wallon Ensayo
  • Biografia Henry Wallon
  • Henry wallon biografia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS