Hidrats de carboni

Páginas: 2 (271 palabras) Publicado: 25 de abril de 2013
 Hidrats de Carboni

1. Pà, brioxeria,galetes,begudes fermentades a partir de cereals(cervesa). No tots els cereals són iguals, la major part decereals d'esmorzar tenen un excés de sucre, el que no els fa molt recomanables, ja que l'equilibri entre hidrats de ràpida absorció i lenta absorció no és adequat.Normalment un cereal acolorit o venut pel seu sabor és el que té major quantitats de sucres. Un cereal poc processat i sense sucre afegit per exemple són elsflocs de blat de moro o la civada.
No és que sigui dolent menjar aquest tipus de cereals, però si el nostre esmorzar es basa només en això estarem ficant molt desucre, això elevarà el pic d'insulina i farà que es guardi gran part de l'energia que hem introduït en l'esmorzar, per tant al poc temps tindrem de nou gana.

2.L’equilibri àcid-alcalí del cos és crític per a una bona salut. No es pot pensar seriosament en individualitzar una dieta sense considerar els seus efectes sobre el pHen el cos de la persona. Estem constantment generant deixalles àcides del metabolisme que han de ser neutralitzades o excretades d’alguna manera perquè la vidasigui possible. Els humans, per tant, necessitem un constant consum d’aliments alcalins per neutralitzar aquesta contínua generació àcida.

60% àcids 40% alcalins3. Aliments amb alt índex glucèmic: Melmelades, galetes, mel, xocolates, fruita seca (dàtils),sucre blanc,etc.
Aliments amb baix índex glucèmic: Formatges detot tipus, llet I iogurts, fruita (maduixes,pinya, meló, sindria) , fruits secs (pistatxos,atmetlles,cacauets)

Menjo més aliments amb baix índex glucèmic.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Carbonier
  • Petjada de carboni
  • metodo de la sociologia juridica de carbonier
  • cicle global del carboni
  • 13 QUIMICA DEL CARBONI
  • Compopstus Del Carboni Acabat
  • DETECTOR DE MONO XID DE CARBONI
  • C Rrega Hidrats Emmona13 Castell

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS